Debug mód?

Co to prosim vás znamená v PHP debug mód, k čemu je a kde se zapíná? Nikde jsem to nenašel, takže by jste mi moc pomohli!

Děkuji předem...
No o tom jsem taky ještě neslyšel. Jestli tím není myšlena kompilace php s --debug. To pak znamená, že můžeš pomocí debuggeru "snadno" sledovat co se v php děje (třeba když php spadne). Pro skripty to žádný význam nemá.
Tak možná tohle - fakt nevim - bylo mi řečeno doslova, že bych měl zapnout debug a poslat chyby ve skriptu pro snazší řešení problému. Tak proto se ptám, protože nevim, co to debug je a jak bych ho moch zapnout... :'(
Debug mód mají některé "lepší" PHP skripty, kdy po jeho zapnutí (většinou někde v nastavení přepíšeš hodnotu proměnné z 0 na 1) se budou zobrazovat chyby, které jsou jinak uživateli skryté ( něco jako: if($debug) {error_reporting(E_ALL)} else {error_reporting(0)} ), což ti umožňuje zjistit, kde je nějaký WARNING, Error, Fatal error, Parse error, ...
Google hazi jen na nejake aplikace. Coz asi znamena, ze je to zalezitost skriptu a ne samotne PHP. Snad jen to co uvedl Tom s Error_Reporting.
Jinak muj nazor je takovy, ze zapnutim debug modu muzes zjistit chybky, ktere se normalne nezobrazi, nebo zjistit jakym zpusobem se zpracovava skript a zjistit kde se zasekl, nebo kam skoncil.

Ja tuhle blbustku pouzivam pro vyladeni. Staci si definovat nejakou promennou $debug a do nej pak postupne vkladam jednotlive useky. No a na konci necham tuto promennu vypsat. Z vypisu pak zjistim, kde je chyba.
Ja osobne mam v cookies promenou debug_mode, ktera ma ruzne hodnoty a podle toho se na ruznych mistech stranky vypisuji nejake DUMPy. Muzu tim padem ladit za plneho behu, aniz by o tom uzivatel vedel... Jinak nikdy jsem se s zadnym standardem "debug mode" nesetkal, je to asi jedna z veci, kterou kazdy resi podle sveho...