Krádež domény.

Někdo mi změnil heslo u účtu drd.mysteria.cz , prosím o pomoc. Na koho se mám obrátit a s čím. Díky za každou radu.
Admine prosím o pomoc. Poslal jsem ti i e-mail na podpora@webzdarma.cz
Jak je možné, že si někdo zjistí heslo a udělá si co chce? To není žádná ochrana? On jenom změní staré heslo a vymaže e-mailovou adresu a je konec. Stránka je sice v provozu, ale nemůžu jí aktualizovat. Prosím o rychlou nápravu. Jsem ochotný ti dodat jakékoliv důkazy.
Bude asi chyba někde na servru, protože nejsi sám kdo se nemůže přihlásit. Taky jsem psal e-mail asi už 10x ale zatím bez výsledku.
Podle mně ti nikdo nic nezměnil a až si oni opraví chybu bude vše zase OK
Dobrý den zdravím!

Pokud máte problém s dostáním se do administrace či nahrát soubory tak doporučuji tyto kroky:

1) Zkontrolujte zadání uživatelského jména a hesla ve správném tvaru,

2) Pokud se přístup nezdaří i nadále, tak si nechte vygenerovat nové heslo,
které vám bude zasláno na email.

3) Mohl jste si taky svou neopatrností změnit heslo, proto nezadávejte dokola vygenerovat nové heslo, a to proto že vám bude zasláno jiné a vy se tak k vašemu prostoru nedostanete,

3) zadejte pouze heslo, které je v závorkách " tady je heslo"

4)Toto heslo pak zadejte.

Mněl jsem ten samý problém a bylo to tím že jsem si pořád nechal generovat nové heslo (tak možná je to tím)

Přeji vám a't se vám to podaří!

Zatím se mějte a popřípadě ještě dejte o sobě vědět Daniel
Daniel Zapletal: Zkoušel jsem to osobně a opravdu to nejde!!! Chyba musí být na WZ po vygenerovat heslo nejde z důvodu že chybí mail:o)
A že je to bez uvozovek ví každý $%^I(^$%
ať to velice rychle opravi. ADmine zpravuj, protože je to neůnosné 7 dní bez FTP přístupu!!!
muzes nejak aspon naznacit co mam spravovat ?
drd.wz.cz konkrétně tam nejde vůbec přístup nebo mu alespoň pošli heslo...
Admine: Někdo se vám asi naboural do systému a změnil heslo. není to mojim PC. Jak ti mám dokázat, že stránka je moje?? podívej se do credits jsem tam uvedený e-mail se schoduje se jménem a e-maily na stránce.
Potřebuju nahrát aktualizaci. POMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOCPOMOC
test