lol :) co to je legalni pristup? :) je to legalni pro toho, kdo ti ten pristup umozni?
>pak bych to prodat nemohl...
...ty asi primo ne, ale mohl by jsi teoreticky prodat zdrojovy kod tomu kdo ti umoznuje 'legalni' pristup a ten by to zkompiloval a prodal dal...
m.s.
tak jsem se do toho zamotal ... ale budiz ... Visula Stusio mame v praci, legane a tam si na sebe vydela urcite :) Ve skole je taky a tam nevim nevim :)))
Radek
jasne, vzdyt je to jedno :) nemusis na to reagovat, me na tom prece nezalezi... :)
dostali jsme se k tomu skrz lukasikuv postesk ->
>Nejdřív ale mibimálně potřeboval nějakej kompilátor (Tedy radu kde ho sehnat)...
...tak jsem mu poradil legalni a zdarma. pokud chce do uceni investovat desetitisice, muze samozrejme zvolit nejaky vetsi balik, pripadne si ho sehnat nelegalne - ale k tomu snad nikoho nenavadim? ;)
m.s.
p.s. ve skole si na sebe vydela - resp. slouzi k vyuce. byvaj to vetsinou specialni verze, ktere snad byvaji i se slevou (?)...
> nemusis na to reagovat
ja vim, ale zas nechci vypadat, jako ze si vymejslim :)
Radek
nevypadas :) ja ti rozumim :)
m.s.
Já vcelku preferuju Delphi... v Packal sem delal dlouho a DOSovsky prostredi mi tehdy nevadilo... ale to uz je pomerne davno. Ted delam ve skole v Delphi a web asi v PHP nebo jaxe to menuje :-))