lze nějak dostat soubor větší než 2MB na wz přes webové rozhraní?

dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné dostat soubor větší než 2MB na webzdarma bez využití nějakého externího ftp klienta (TC apod.) pomocí ftp funkcí v php nebo tak nějak...
díky za odpovědi
(ale poprosil bych o konstruktivní odpovědi, ne o kecy typu to nefunguje google?, nebo to už se tu řešilo.. to se tu neřešilo, resp. pokud ano nikam to nevedlo nebo to nelze pomocí vyhledání najít a google nepomohl)
Nejsem masochista a tak webové rozhraní nepoužívám, ale tuším, že limit byl změněn, aktuální hodnota by nyní měla být 5MB, takže to podle mého možné je.
<HTML>Přesně tak, současný limit pro správce je 5MB.</HTML>
Abychom se pak vyhli opravene otazce: jestli je mozne poslat vetsi nez 5MB, tak v tomto pripade je odpoved NE.

Je to dano v nastaveni. A proc nelze takto prenest treba 20MB? Naproti od prime FTP komunikace (Total commander a spol) vyuzivaji webove aplikace docasny adresar, kde se soubor nejdrive ulozi a pak nasledne odesle na prislusne misto. A jelikoz docasny adresar ma taky urcite omezeni, je proto standardne nastaveno tak nizka hodnota. Ten soubor neni totiz jediny, kdo se zdrzuje v tempu ;)
JPDorin (dorin.wz.cz)
Limit je schvalne. Zatizeni dratu se pocita: LIDE x DATA = drat.
Cili, kdyz 300 lidi online (coz je u wz.cz dost realne), 30 z nich klikne na 2MB soubor, tak mas prenos 600MB/s coz je na hranici dratu a k tomu jeste 270 zajemcu o stranky.
Navic, pri takove zatezi, kdyz nahravas vetsi soubor, tak se stava, ze nahravani vypadne a muzes nahravat znova.

Je mozne soubor rozdelit rar/zip s kompresi zadna/store na vice mensich, treba 2MB.
díky
peta: wow, parádní výpočet, myslím ten 30 lidí × 2 MB = 600 MB/s… mimochodem takový datový tok bych teda chtěl vidět – možná na LANce, ale to ještě ne na mojí, protože mám „jenom“ 1 Gbit/s (= 125 MB/s).
Jinak je podle mě taky potřeba vzít v úvahu, že ne každý stahuje/nahrává 2 MB za 1 sekundu. Navíc tady se mluví – pokud dobře čtu – o posílání dat na server a nemá smysl dávat dohromady download + upload.

Ale zpět k tématu, napadlo mě ještě jedno řešení (akorát jsem to radši nezkoušel) – jednoduchý php skript na POST upload a .htaccess s těmito řádky:
php_value upload_max_filesize 10M # max. velikost souboru
php_value post_max_size 50M # max. velikost všech uploadovaných souborů
php_value memory_limit 70M # zvýšení limitu paměti, aby mohlo php pracovat s tolika daty
mr.mare:
"php_value upload_max_filesize 10M # max. velikost souboru
php_value post_max_size 50M # max. velikost všech uploadovaných souborů
php_value memory_limit 70M # zvýšení limitu paměti, aby mohlo php pracovat s tolika daty"
mám takové zlé tušení, že tohle nepůjde. Pokud by to šlo, tak už by to všichni používali a "zbourali" by s tím server.
Tom: pravda, pravda, nakonec jsem to zkusil a mají to tu pohlídaný dobře, narozdíl od ic, kde to funguje (!). Nastavit ty hodnoty jde v pohodě, aspoň podle toho, co říká phpinfo(), ale při nahrávání to server stopne. Je vidět, že tady admini přemýšlí :-)