co by mělo obsahovat fórum?

Zkuste mi říci, co by mělo mít všechno za možnosti diskusní fórum, popř. i jak by mělo vypadat (Jak designově tak struktorově...)
www.phorum.org - me plne vyhovuje, myslim ze ma vse co by melo forum mit...

m.s.
Phorum.org Hacked
Category: Web Site News Written by brianlmoon at 8:23pm on May 19, 2002
Yes, the phorum.org server was hacked using the known and fixed security bugs in Phorum 3.3.2a and before. The good news is that we did take some precautions and all that could be done is to delete the files in the web dir. The bad news is that the language files and our past poll results are gone. The irony is that I had a script ready to go that would backup all that stuff. I was waiting until tonight to put it in.

Current Phorum users should know that anybody should upgrade if at all possible. If you used the secure script or followed the install instructions to the letter, you are probably safe. All of the files used in this hack would be protected by the .htaccess files that the secure script creates.

If you have a language file, please upload it.
Hezké;)))
Ale dyť nemá témeř nic:-((
Kromě čtení a psaní příspěvků....
moznost hacknout tam byla, uz je to opravene - dukaz, ze byt zdravou merou paranoik nemusi byt naskodu (vsude je deravejch skriptu)...

myslis, ze nema vubec nic? je to zaklad, kterej si muzes upravit podle sebe, umoznuje odesilani emailu, tridit prispevky podle kriterii, vyhledavat, logovat uzivatele blablabla... - vzdyt jsi na te strance byl, ne? tak cum poradne!

v podstate na jeho zaklade funguje i toto forum a milion dalsich po internetu...

m.s.
Lukasiku, jestli chces "hezci" forum, tak se mrkni na http://www.phpbb.com . Jinak Phorum je taky dobry, nebo muzes zkusit OpenBB .. cokoliv.
http://www.phpbb.com - nenasel jsem podporu cestiny a demo nejak nefunguje (?) asi docasne...

m.s.
Hmm Nefunguje demo... Mno nic máa pravdu, asi to udlám podle pohrum.org...
Nojo, demo docasne nefunguje a podpora cestiny je taky mrzuta vec .. ale muzete mrknout na http://70bo.webz.cz/forum , ted to tam davam dohromady a prekladam to do cestiny...
Ty jo, to fórum vypadá dost dobře...
proc ho tam nemuzu najit? kudy se tam dostanu, aniz bych se musel logovat? chci se na to take mrknout...

m.s.
Nu, normalne jdi na http://70bo.webz.cz/forum/ a jsi tam. Pokud bys chtel vyzkouset admina, posli mi mail a ja ti reknu vic...
aha... prehlidl jsem to forum za lomitkem (me se to zobrazilo na dalsim radku) :)