automat

Jde vytvořit za pomoci PHP, SQL nebo čehokoli nějaký automat, který by vždy za určitou dobu zpracovával hodnoty, které mu zadám?

Např. jako v travianu-chcete si třeba postavit budovu, tak vám to řekne, že za 10minut bude hotová a vidíte odpočet času. Ten čas tam beží nezávisle na uživatelích. Jde něco obdobného nějak udělat?!
"Jde vytvořit za pomoci PHP, SQL nebo čehokoli nějaký automat, který by vždy za určitou dobu zpracovával hodnoty, které mu zadám?"
Nejde. PHP se zpracuje pouze při požadavku na soubor. Pokud nebudeš mít požadvky, nebude jak zpracovávat.

Btw, google://CRON
nechápu tvojí otázku, když sem jí pochopil tak jak sem jí pochopil, šlo by to:
dejem tomu, že vytvoříš 10 php scriptů : 1.php 2.php 3.php atd.. a v každém by bylo přesmětování stránky za určitý počet sekund (pomocí META třeba..) a tak by se to zpracovalo... i když nevýhoda je, že prohlížeč musí bejt zplej :D:D to by ale šlo vyřešit pomocí iframe (třeba o rozměrech 0 px a 0 px :)) asi je to blbost, ale třeb asem ti pomohl :DD::DD:
snažit se dělat něco,co poběží online bez podpory procesu, který poběží na servru a bude to podporovat je blbost. Takový proces na servru spuštit nemůžeš. A i kdyby tak by musel existovat něco jako kalendář událostí, který by musel být zpracovávaný alespoň jednou za minutu. Když dokážeš naprogramovat onen kalendář událostí tak není problém aby byl spouštěn offline, každý, kdo načte stránku tak děj posune do toho stavu, kde má podle aktuálního času být. Prostě něco takového jako když si simulační program budeš spouštět po krocích
nic ve zlém, ale podle rozsahu, o kterém píšeš na stránkách a podle :

Tak pár dnů po vytvoření těchto stránek a s prvními zkušenostmi php mi už funguje registrace a přihlašování. Taky to sem píšu proto, aby v novinkách něco bylo :).

to radši zabal