Něco jiného než iframe

Zdravim, jiz nekolik let me trapi iframe ve strankach a tedy to, ze stranky nejsou validni kvuli iframe v XHTML 1.1

Jak tedy vlozit obsah cizi stranky (na jinem serveru) do mych stranek tak, abych pouzil neco jineho nez iframe? Include pouzit nemuzu, nebot vetsina serveru, jak je znamo, ma pristup z jinych serveru kvuli bezpecnosti zakazany. Lze tedy misto iframe pouzit treba validni object? Nebo nejakym zpusobem javascript? Pokud ano, tak prosim uvedte priklad.
<HTML>>> nebot vetsina serveru, jak je znamo, ma pristup z jinych serveru kvuli bezpecnosti zakazany

Neni pravda, samozrejme ziskas jen vystup, tedy to co pomoci iframu..
Problem nastane pokud by ten obsah mel byt pro uzivatele aktivni (formulare, odkazy..) Ale i to lze resit</HTML>
Ja to prave myslel tak, ze je aktivni, asi jsem to zapomnel zminit.
<HTML>K PHP řešení:
Pokud je aktivní, musel bys nahradit všechny relativní odkazy absolutními (k tomu stačí obyčejný str_replace). V každém případě zůstává riziko, že ti uživatel z toho webu po vyplnění formuláře nebo kliknutí na odkaz uteče, což není zrovna šťastné. Dal by se vytvořit určitý obal, že si vymyslíš nějaký skript na straně svých stránek, kterému budeš tu relativní adresu z cizí stránky předávat. To je sice možné, dokonce by to fungovalo, s jednou jedinou výjimkou - POSTované formuláře. Funkce, kterými můžeš v PHPčku číst data z cizích stránek, umí předávat parametry pouze GETem. Pokud bys chtěl POSTovat, musel bys použít CURL a ten podle <a href="http://mt.wz.cz/info.php">phpinfo()</a> na WZ není. Já osobně bych se vkládání věcí z cizích serverů pokud možno vyhýbal.

A abych se přiznal, asi bych zůstal u iframu - běžného uživatele validita nezajímá, pro něj je důležitá funkčnost (tady je otázka, zda děláš web kvůli sobě nebo kvůli uživatelům). Možná by se dal iframe nahradit tím tebou zmíněným objectem, ale nejsem si jist, v těch XHTML normách se zas tak moc nevyznám, musel bys na to pravděpodobně přijít sám.</HTML>