Výsledek formuláře

Nevíte někdo, zda je možné výsledek formuláře zaslat ke zpracování dvou různým scriptům?

Jde mi o vyřešení následujícího problému. Mám dva weby a když zadá někdo inzerát na prvním, chci aby se informace odeslaly i na druhý ke zpracování. Obsahem formuláře jsou i soubory. Jde mi o vzájemné předání informací. Jelikož struktura obou webů se hodně liší, bylo by složité vymýšlet script, kterej by zpracovaná data postoupil druhému webu zpětně.
muj amatérskej názor:

dej do soubodu, kterej se ti zobrazí IFRAME o rozměrech 1x1 s adresou: tvujweb.cz/neco/neco/formular.php?hodnota=neco&dalsi=takyneco

:) Ale asi to jde i přes PHP, takže počkej, až ti poraděj.
a pracujes se soubory, nebo s DB? "Obsahem formulare jsou i soubory"...to asi nebude odpoved...
kdyby jsi pracoval s DB, ja bych zkusil tam hodit pod odeslani pripojeni na dalsi db a dalsi mysql_query...
Tvuj napad s pripadnym resenim pres db vychazi z predpokaldu ze druha databaze (vzhledem k jinym strankam a severu) by musela být přístupná (aspon pro vybraný server) zvenku , coz neni z hlediska bezpecnosti ideální ;)
mě spíš napadlo jiné řešení -> informace ktere dostanez z formulare zavolas(nechas zpracovat) soubor na jinem serveru (treba pres fopen() s absolutní cestou(a promennyma v GET) nebo ty informace ulozis do souboru na server a nasledne kdyz zavolas(spustis) skript jinde ,tak ten jiny skript si nacte obash toho souboru :)

(mozna to písu moc slozite ... praxe je podle me jednoducha :) )
Nepises to vubec slozite, nad timto resenim jsem osobne premyslel, protoze zpristupnit databazi druhemu je opravdu riziko. Myslim, ze idealni bude vlozit data do souboru a nechat je pristupna druhemu serveru ke zpracovani. Jen jeste nemam vyresenou otazku, jak druhemu serveru dam na vedomi, ze se neco zpracovalo a ze si ma ty data vyzvednout. Napadl me Cron, ale nebudu preci spoustet porad nejakej script, jen aby zjistil, ze tam neco je ke zpracovani. Take se muze stat, ze tam bude ke zpracovani prilis mnoho dat a budu tim zvysovat zatez serveru. Potreboval bych ihned jak dojte k ulozeni do souboru, tento soubor zpracovat druhym serverem. Napada me na prvnim webu dat iframe, ktery bude volat onen script druheho serveru.
To muzes vyresti jednoduse -> zapnes allow_url_fopen ...a pak drtis:
$handle=fopen('http://tvoje.domena.cz/skript.php','r');
Timto nactes z druheho serveru vysledek toho php skriptu (a ten skritp muze nacitat ty data :)) )