Původně jsem měla index.html s reklamou nahoře. Pak jsem si udělala index.php a vymazala jsem index.html. Ted se mi nezobrazuje reklama. Podle nápovědy by to mělo fungovat v indexu s několika různými příponami.
To ano ... jako hlavni stranka muze byt index.html i index.php ... ale toho si nevsima robot pro vkladani reklamy ... mela bys zmenit v administraci v nastaveni vkladani reklamy jeste jmeno hlavniho ramce z index.html na index.php
Radek
Dík za radu. Udělala jsem to tak a zadala jsem index.php jako hlavní rám, přestože na úvodní stránce nemám rámy. Pořád ale žádná reklama. Reklama se mi zobrazuje jenom na stránce idex.html.
Přidala jsem soubor .htacces, aby jsem měla defaultní soubor index.php, ale ani to nepomohlo.
Zkus ten index.php znovu uploadnout ... to by melo pomoct.
Radek
Mimochodem ... pekny stranky :o)
Radek
Dík za pochvalu :o) Už to funguje.
To teda cumim kazdemu tam ta hnusna reklama vadi a co by za to dal aby tam nebyla a nekazila vzhled a vy tu oni doslava bojujete jen aby jste ji tam mohli mit. Jsem s toho mimo zkuste to nekomu nabydnou ze by tam nemel reklamu a urvou vam za to ruce. Cau Bobo
sme tady vsichni slusni a dodrzujeme pravidla :)
m.s.
Coz o to ... zbavit se reklamy neni zas az tak tezky :)
<? if (1==0): ?>
<!--WZ-REKLAMA-1.0I-->
<? endif; ?>
... nemusis mi za to trhat ruce Bobo, ale obavam se, ze pokud to pouzijes, tak tobe utrhne Admin hlavu ... teda spis po mesici bez hintu ti tu stranku bez milosti SMAZE!!! :)))
Jo a mimochodem, zdejsi podminky pro zobrazovani reklam jsou vic nez pritulny, takze se chovejme slusne take :o) ... viz www.nixnet.cz :)
Radek
Ten zdrojak je sice dobrej ale ja mam na to lepsi zpusob. Je lepsi kdyz tam je akorad nejde videt :-)) aby posilala pristupy ze ano :-))
Bobo