Proc to tady hlasi a nefunguje

heslo je jen na winamp aby si tam mohl vysilat u scriptu spis jde jen o adresu a port jen tak mimo rec!

jinak info z webu

Radio: RADIO.IPIP.CZ: Super rádio
Posluchaci: 2 / 40
Bitrate: 128kbps
Song: Airfare - sorry baby
=Jarda=
Tak hele, .. s tim tvym heslem a pristupovymi udaji nefunguje ani ten puvodni skript! A vim co rikam, zkousel jsem to. Proste je to heslo špatně nebo *.

* Nebo zadával jsi někde v jejich administraci adresu, odkud se tam dotazujes? Jeslti ne, tak je problem v hesle.

___
> "zkus ignorovat a nesrat se do neceho cemu taky jak koukam moc nerozumis"
Tomik tomu rozumi, za to ty ne, a vůbec.. a tak dokud tomu rozumí víc než ty, vynech své dementní poznámky... ok?

Nikdy jsem neodcházel od nedořešeného problému, takže teď (pokud si neujasní prá věcí) to asi bude poprvé.
Freeze kdyby tomu rozumel tak uz to tomik davno vyresi a jeste jednou script funguje normalne i heslo koukam ze to nevyresite ani vy:-))

hlavne ze je kazdy hrozne chytry
KONČÍM!

S tímhle arogantním dementem nehodlám dále pracovat. Snažil jsem se pomáhat a místo toho jsem dostal jen urážlivé poznámky!

Jen za závěr. Hádej kdo tu nic nerozumí? My ne. Jseš to ty. Kdybys tomu rozuměl, pak bys nepřišel s tímto problémem. Já tomu rozumím, a ostatní taky. Jenom ty nejsi schopen porozumět nám.

Kdybys na samém začátku položil přesné informace co nejde, jaké chyby to hlásí, jaké jsou potřebné data, pak ses mohl na samém začátku dostat odpovidající odpovědi. Jenže místo toho tu házíme všemožné zdrojáky, všemožné odpovědi a tvoje reakce na každou odpověď? Jak to mám udělat.

Zdar. A ostatním hodně štěstí a hodně nervů.
na strance je to videt ze script jde a ten script je uplne stejny jaky zdrojak sem hazim to myslim adresa port jmeno heslo!


Radio: RADIO.IPIP.CZ: Super rádio
Posluchaci: 2 / 40
Bitrate: 128kbps
Song: David Guetta - Love is Gone (Joachim Garraud & Fred Rister Remix)
KONČÍM!

S tímhle arogantním dementem nehodlám dále pracovat. Snažil jsem se pomáhat a místo toho jsem dostal jen urážlivé poznámky!

//// pozor ovladej slova jediny kdo tady nadava a urazi si pouze ty.A nerikej mi dement k tomu pravo nemas hlavo nafunena mrkni se o par radku vic kdo si zacal jestli ja nebo ty.Jinak si nic nevyresil a nevyresis a kdyz mluvis(Kdybys tomu rozuměl, pak bys nepřišel s tímto problémem. )Ano ja nevim jak dal proto jsem prisel sem ale koukam ze ty si na tom uplne stejne jako ja takze si tu nehraj na profika.dik
A jen tak na zmirnění nervů.

Pokud to teda na jiném serveru s fsockopen() jde i s tím heslem. A zde s použitím funkce file_get_contents() to nejde, pak to již nepůjde vůbec.

Je asi zřejmé, že při volání stránky je potřeba ještě nějakého faktoru, který si file_get_contents() neporadí.

Takže ve výsledku to nepůjde vůbec. Ale jestli si s tím někdo poradí. Budiš.
A ten script je normalne funkcni a nastaveny kdyz ti ho poslu a hodis nekam na server kde neni zakazany fsockopen() tak funguje.Proto jsem chtel tady vyresit jinak nez prez fsockopen() !Asi tak ale kdyz rikam ze bezi at se mrknete na web ze tomu tak je a je tam nastaveny port jmeno adresa heslo uplne stejny co vam tady posilam
Tomik vidis stacilo rict ze to proste nejde osetrit a zprovoznit jinak a pak hold mam asi smulu ale hadat se tady nechci ja prisel pouze pokecat a poradit se jak na to!
jeste ti to muzu ukazat na jednom hostingu kde jsem to nahodil a taky slo jenze tam maji nesmyslnou reklamu banner velky jak cip a na kazde strance.Mnt hodim sem to
Mrkni sem tady to je presne s heslem a ze vsim jak sem psal a facha to jen tam maji tu zasranou reklamu

http://kunhuta.678.cz/radio_stats.php
http://kunhuta.678.cz/radio_stats.php

jinak bych to mel tam a hodil si tady na wz inframe ale co ta reklama zapraskana.To info na webu tady na wz taky taham s jineho webu ale to je firmy jedny a mam to tam jen prechodne.Proto to potrebuji nejak poresit
Jarda: Tak sorry. Ujely mi nervy, ale tvůj přístup není taky zrovna příkladný. My ti tady ze všech stran pomáháme, ale ty ne a ne chápat.

Takže. Moje poslední tématická reakce je přece jen pravdivá. Zkoumal jsem podrobněji termín shoutcast. A zjistil, že klasické GET volání nestačí. Jsou potřeba ještě hlavičky a ty souborové funkce neuměj. Ten tvůj skript je trochu zvláštní, pač jako hlavičku uvádí pouze user-agenta. A ten je pravděpodobně kámenem úrazu, proč selhal file_get_contents(). Server asi kontroluje klienta.

Teď k tvému novému problému. Bez dlouhé diskuze.

<?php
$server = "http://kunhuta.678.cz/";
$file = "radio_stats.php";
$line = file($server.$file);
foreach ($line as $key=>$value)
{
if (substr($value,0,3) == "<b>")
print $value;
else if ( substr($value,0,4) == "<img" )
print str_replace("src=\"","src=\"$server",$value);
}
?>
=Jarda=
Tak hele .. s nadavanim ostatnim jsi zacal ty. Pokud ti to stale nedoslo, precti si cele vlakno znova.

Zajímalo by mě, kde ti ten tvůj skript funguje .. zkusil jsem identiskou kopii spustit na 2 ruznych webovych serverech (php4,php5) i na localhostu a k vysledku (pruchodu skrz http autorizaci) jsem se nedostal ani jednou.

Zkusil jsi ten postup, co jsem napsal predtim v 24. 07. 2008 19:20? Stale tady z nej nevidim vysledek, jen spoustu kecu o nicem ..

A česky řečeno : pokud ti to na wz nefunguje s $page = file_get_contents('http://'.$scip.':'.$scport.'/admin.cgi?pass='.$scpass.'&mode=viewxml'); tak ti to fungovat NEBUDE.

Další poznámka: nemohl bys svých 5 příspěvků za sebou sloučit do jednoho? Minimálně by to usnadnilo orientaci ve vlákně.

=Tomík,ds,Tom,Nípal=
Lituji své reakce z 23. 07. 2008 09:13, kdy jsem rekl, ze fsockopen lze většinou nahradit. Tímto se omlouvám za položení základního kamene k celé této šílené debatě bez výsledku s arogantním dementem, který není schopný pochopit jednoduchý postup, přičemž dává najevo, jak této "problematice" šíleně nerozumí.

=Jarda=
KONEC .. když jste takový úžasně chytrý a všemu rozumíte, tak si to vyřešte a upravte SÁM! Za snahu skript spustit a opravit jsem se dockal maximálně nadávky. Diky. Sbohem.
freeze rozbehl sem ho uz na php5 a jde to uplne super ale dik tobe i vsem za snahu a nenadaval sem nemam duvod ale taky sem to asi prehnal tak priste budem mirnejsi hi
a to
<?php
$server = "http://kunhuta.678.cz/";
$file = "radio_stats.php";
$line = file($server.$file);
foreach ($line as $key=>$value)
{
if (substr($value,0,3) == "<b>")
print $value;
else if ( substr($value,0,4) == "<img" )
print str_replace("src=\"","src=\"$server",$value);
}
?>

taky nejde ale vyresil sem to na jednom servru kde je free hosting a jde to tam.jinak diks vsem
Cus problem sem mel vyresen na servru php5.cz dva dny to tam slo a najednou to hazi Warning: fsockopen() [function.fsockopen]
To snad i tam nekdo vypnul nebo nechapu proc to tam je kdyz to jeste vcera slo?

Jinak tady to funguje jak ma uz celkem dlouho na http://kunhuta.678.cz/radio_stats.php mrknete?Ale stve me ta lista chci si to tady dat na webz.cz na muj web prez inframe jak se zbavim ty reklamy nevite nekdo?
=Jarda=
Zbavit se te reklamy se ti asi jen tak nepodari - jedine, ze bys ten skript nacetl jeste jednou odtud pres get_file_content() a vzit jen dulezite informace (ne reklamu) a ty pak vypsat tady .. - jenze to je asi hovadina, protoze dvoji volani jinych serveru by mohlo docela dost zpomalit nacitani stranky ..
Freeze uz jsem to vyresil a reklamy zbavil hodil jsem na stranku k nim soubor v php co robrazi jen status radia a ted sem to dal do inframe sem hi a funguje
Jardo. Proto jsem ti vytvořil ten skriptík, který tě se té reklamy zbaví. Že to nefunguje, je dáno tím, že standardně není možné se připojovat ke vzdáleným souborům. Je potřeba jej povolit.

Výsledek tohoto skritpíku: http://tom.czweb.org/demo/radio_stats.php

Jestli máš zájem, pak si vytvoř nový soubor s přesným názvem ".htaccess" (musí být přesně takový - tedy s tou tečkou na začátku a bez přípony) a do něj napsat "php_flag allow_url_fopen on". Nic jiného.
Pak si vytvoř další soubor třeba "radio_stats.php" a do něj vlož ten můj skript:

<?php
$server = "http://kunhuta.678.cz/";
$file = "radio_stats.php";
$line = file($server.$file);
foreach ($line as $key=>$value)
{
if (substr($value,0,3) == "<b>")
print $value;
else if ( substr($value,0,4) == "<img" )
print str_replace("src=\"","src=\"$server",$value);
}
?>

Jakmile to budeš mít, tak tento soubor můžeš zavolat třeba přes iframe.