Otvorenie zdrojového kódu súboru PHP priamo v prehliadači

Stalo sa už niekomu niečo také, že by sa mu pri kliknutí na odkaz na stránke nezobrazila webstránka, ale zdrojový kód súboru index.php v Poznámkovom bloku? Mne to veru robí, konkrétne pri použití prehliadača Firefox 3.0.1.
1) Poznámkový blok nemám - pouze kWrite, takže ne
2) zpracování PHP je v režii serveru, takže to, jaký používáš prohlížeč nehraje žádnou roli.
O tom som bol aj ja vždy presvedčený, že skript PHP vykoná server a prehliadaču odošle iba výsledok.
Čo je zvláštne, robí to iba vo FF 3.0.1 a iba pri tejto konkrétnej adrese: http://www.lychapa.chytrak.cz/index.php?year=2006.
Dokonca ak použijem http://www.lychapa.chytrak.cz/?year=2006 , tak ide všetko ako má.
To som z toho debil!

P.S.: Takto sa zachová prehliadač: http://www.lychapa.chytrak.cz/wz/1.jpg
A pokud jsi mel tu trpelivost se do toho "stahovaneho" souboru podivat, tak jsi zajiste zjistil, ze se jedna o html vystup (jen soubor ma priponku php, protoze se na serveru tak jmenuje a prohlizec implicitne hodi jmeno souboru z hlavicek (posilanych serverem))..

Jinak problem bude spis na tvem prijimaci - me se obe url zobrazily korektne ..

A jeste poznamka: obcas se toto muze stavat, pokud je pretizeny server (nevim proc (nemam logicke oduvodneni) se to deje, ale deje se to :/ )...
Freeze,
práveže som sa do toho pozrel a akutočne to obsahovalo nielen html výstup, ale aj <?php .... >. ;(
<HTML>Na prohlížeči to skutečně záviset nemůže. Všechny requesty musí zpracovat webový server, a ten PHP skript těžko nepředá PHP stroji. Musí to být ve vaší cache, jiné vysvětlení nemám.</HTML>
Ďakujem, bolo to skutočne v cache, ale ako sa takáto možnosť do cache dostala, zostane pre mňa naďalej záhadou.
<HTML>Zřejmě nějaký firefoxí FTP plugin nebo správce souborů takto s vámi manipulují. Každopádně se průsaku zdrojáku skutečně nemusíte bát. (Rozhodně ne průsaku přes http://)</HTML>
mno, mne se neco podobne stalo. Ale to bylo jeste wz.cz php.ini spatne nastaveno. Hned jsem problem hlasil a byl brzo vyresen. Chovalo se to ve vsech prohlizecich stejne, proste se zobrazil zdrojovy kod, paradicka :)

Jinak to muze nastat take pri chybne napsanem programu, ale v tom pripade se to bude chovat ve vsech prohlizecich stejne.

Take si to muze uzivatel zpusobit spatnym nastavenim v .htaccess .