smazali mi cely stranky :(

trvalo mi nekolik tydnu napsat cely stranky o skupine staind. dala sem je na webzdarma.cz... dlouho jsem se na ty stranky nepodivala a kdyz jsem to dneska zkusila, nefunguje to - "not found".... ani se nemuzu dostat na svuj ucet nebo se pripojit na stranky pomoci ftp. nevim, co mam delat, je to dost frustrujici. napiste mi nekdo jesi mam sanci se na stranky dostat nebo jestli sou nenavratne pryc, smazany a musim je psat znova.
Juj, tak to bude asi spatny ... jedine jestli Admin pred smazanim ty stranky nekam nezazalohoval, ale o tom pochybuju ...

Pro priste asi neni od veci mit svoje stranky taky nekde u sebe na lokale.

Radek
Mno zaprvé je mít u sebe v tom má Radek pravdu a nebo by je měl mít admin někde zálohoaný...
co na to rict... zalohovat, zalohovat a (co jsem to chtel jeste? jo...) zalohovat! ale to se clovek nauci az mu havaruje hdd s pulrocni praci na projektu pro zakaznika a za tejden je deedline :) - na kazdeho to ceka alespon jednou za zivot!

m.s.
A zobrazovali se ti ty stránky už předtím?
Myslím, že nás na to při registraci upozorňovali, že při nezájmu o určité stránky budou tyto vymazány. Jak Ti píše Lukasik, že je má Admin někde zazálohovaný, tak o tom bych silně pochyboval.
Ano, je to v podmínkách... Jinak myslím si (A doufám v to) že to je alespoň jednou denně zálohvaný, profesionální hostingy to maj většinou 2x denně , to ví jen admin vyjádři se, ale podle mě to musí už jenom kdyby najednou se poto HD nebo byli haklý tak ať maj snad zálohu nevím, je to jen IMHO
profesionalni hosting zalohuje, samozrejme... u free hostingu to neni samozrejme (TIM NETVRDIM, ZE TO NENI!)... ale vzpomen treba na pametnou havarii jednoho freemailoveho serveru - urcita cast uzivatelu prisla o sve emaily... proste hardware neco stoji.

o tom jak je to tady vi nejvice mira.t. - takze kdyz bude chtit, tak nas poinformuje - ale zda se mi, ze nejaky zpusob zalohy zde je :) zalezi jak moc se to tyka uzivatelskych kont...

m.
Ciao...

Přirozeně má dnes většina kvalitních hostingů (jako Webzdarma.cz) zálohovaná data svých klientů (uživatelů), která ve výše uvedených případech z těchto záloh obnoví. Otázkou je ovšem to, zda se zálohy postupně nepřemazávají. Je pravděpodobné, že se nevytváří archiv záloh. To by potom náklady na webhostingové služby dosti stouply. ;) Proto si myslím, že by to chtělo vyjádření admina. A snad se ta data v nějaké záloze nalézají. Třeba existuje aktualizovaná záloha smazaných webů. ;)

Toť ode mne... MSS (Marco S.S.)...
ale stejne pokud stranky byly smazane kvuli tomu, ze nemeli dlouho dobu pristup, tak je to podle pravidel a tezko se s tim bude nekdo (treba admin) zabyvat :) ma urcite dost jinych veci na praci... pravidla jsou jasne dana a neni problem se na ty stranky aspon cas od casu mrknout sam... :)

m.
<HTML>viz pravidla, pokud mate v konfiguraci nastaveny vas email, budete tyden predem upozorneni, takze bych z toho nedelal takove drama</HTML>
no, uprimne... vytvaret nekolik tydnu stranky a jedinou kopii mit na web serveru... to je podle mne blbost. smazany mohly byt z ruznych duvodu - nikdo se na ne nepodival... nebyl na nich umisten reklamni prouzek, takze nevykazovaly zadnou aktivitu... kazdopadne pokud neco vytvorim a zalezi mi na tom, tak mam u sebe kopii a neni problem to obnovit, takze pad serveru by nemel byt tragedii. u free-mailu je to o necem jinem, protoze pokud ho nepouzivam pouze jako pop3-smtp server, tak jsou na nem vetsinou originaly e-mailu + adresar + ruzne, takze ztrata techto dat nemusi byt prijemna. nemusi se jednat o dulezite veci, ale presto to zamrzi.
no, me je smazali, i kdyz byly navstevovane a vubec... proste me asi ten stroj nema rad ;o) nastesti uz u mne onen pamatny zivotni okamzik, kdy jsem prisla o praci jen proto, ze sem to blbec nezalohovala, nastal... takze jsem si ucet zalozila znovu a nahrala... email mam uvedeny, ale zadne varovani pred tim nedorazilo, takze to asi byly opravdu osobni nesympatie serveru ;o)
nastesti se ukazalo, ze i freewebova tech. podpora je pruzna a tak mi bylo prislibeno, ze uz me nesmazou, ne takto bezduvodne ;o)

ale zaloha to jisti :o)
"ale vzpomen treba na pametnou havarii jednoho freemailoveho serveru - urcita cast uzivatelu prisla o sve emaily"

Za prve to nebyla "urcita cast", ale "vsichni" a za druhe - tak krasne uklizenou schranku jsem u email.cz uz nikdy pote nemel :-) Vis co to je, mit 2000 emailu, plnou schranku a je ti lito neco smazat? Tehdy jsem jeste nemel pop3 pristup... Takze to server uklidil za me :-)
vsichni o data neprisli, kamos mel stesti a jeden z jeho starsich uctu prezil - nejspis byl na jinem hadru...

m.
no, na atlasu byla nedavno stejna situace... hlavne, ze sem kamosovi rikala: stahuj si to POP3 ;o) nebo nemej schranku u Atlasu...
chjo, lidi sou nepoucitelny :o)
Dobrý, centrum.cz mi zatím nesmazalo nic:-)))
Jinak já vlastně pořádnou kopii mé stránky o HP ani nemám mám to poházené tak všelijak:o))