Mám na disku stránky, ale je poslat skrz FTP.

Mám na H:/Public.www spoustu hotových stránek, ale netuším jak je dostat na webzdarma. V Commanderu mam ikonku FTP,
ale kdyz na ni kliknu, nevim co mam jak
vyplnit a navic je to v anglictine. Diky
za laickou radu.
Sežeň si někde na webu nějaký FTP klient. (WS FTP atd.) Ten pak spusť a nastav parametry. Většinou tam bývá název profilu, je jedno co tam napíšeš např. Pepův profil, pak je tam název serveru - tedy: ftp.webzdarma.cz ,
dále zadáš svůj login (username atp.) - tvoji adresu u webzdarma:
např. emanuel.webz.cz
dále zadáš své heslo (password):
např.
A to je tak všechno, bývají tam i jiné nastavení, ale ta už tě nemusí zajímat.
Nejlepsi FTP klient je prave v tom Windows Commanderu. Jaks psal ze tam mas ikonku FTP, tak to nefunguje (aspon ne na VSE). Ale hned vedle je ikonka URL (nebo v Prikazy -> FTP-nove pripojeni), na tu kliknes a najede ti maly okynko. Tam napises adresu, odskrtnes anonymni pripojeni(nesmi byt zaskrtle, juinak se nepripojis!), odesles, pak username a heslo a je to. Pak se tvuj adresar na Webzdarma chova skoro jako bezny adresar na siti, je oznacen "0", "1" atd., muzes se normalne prepinat mezi nim a H: napr., pretahovat soubory jako bys je kopiroval napr. z h: do C: atd.
U nás ve škole máš nejlepší používat Windows commander (Start/programy/správa souborů), v něm klikni nahoře na ikonu URL, zadej ftp.webzdarma.cz, odškrtni anonymní připojení, pak se tě zeptá na jméno a heslo, pokud zadáš všechno dobře, připojí tě a můžeš stránky kopírovat mezi okny stejně jako na disku.
Prd na to...
Vkládal jsem kdysi stránky z práce přez telefoní linku. Momentálně chci vkládat z nového místa a to přez pevnou linku. když ale zadám do FTP klienta (WinCommander) stejná data, jako jsem je měl na starém místě, nahlásí mi "hostitelský počítač nebyl nalezen" a nepřipojí se. Co mám dělat?
Děkuji za radu.