Problém s nahráváním do správy obsahu na WZ

Nevěděl sem kam to mám dát tak sem to dal sem.
Já mám na WZ stránku a já ji mám nák udělanou přes MySQL, phpmyadmin a sunlight.(Dělal mi to kámoš).A já sem měl na SunLightu starou verzi, tak sem si tam chtěl dát nejnovější, a tak sem stáhl první patch a začal jsem mazat soubory staré verze soubory sem nějaký smazal, ale nejdou smazat slozky, ktery potrebuju smazat a potřebuju tam dát nový.

Prostě chci se zeptat proč nejde mazat složky a všechen obsah v té složce de?
A eště jak mam nahrát do správy obsahu nějakou složku když dám nahrát soubor pak to vyberu tu složku a dám otevřít a otevře se mi ta složka místo, aby se nahrála celá se vším obsahem co v ní je.Já tam potřebuju vložit celou složku a ne otevřít tu složku a kopírovat to tam po souborech po jednom, protože ten path má hodně těch php. souborů a k tomu nepotřebuju udělat jen jeden patch těch patchů je asi 10.
Pomozte mi prosím. moje stránka:net-game.xf.cz

//Edit: Název byl velkými písmeny, upraveno. Thalia
<HTML>Tohle by se hodilo spíš do sekce Podpora.

Použij ftp klienta, tam smažeš/nahraješ všechno naráz. Nastavení připojení viz <a href="http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3">http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3</a>.</HTML>
Ajoooo moc díky nevěděl sem jak tam pak nahrávat soubory, ale už sem na to pčišel MOC díky ted už budu o něco zkušenější :)moc jsi mi usnadnil práci sem nevěděl že to de.
<HTML>Thal<strong>ia</strong> ti to usnadnil<strong>a</strong>.</HTML>