PHP install

cau lidi hele ja delam forum poprvy :D ja to mam dany v tom ftp pres total comander a v instalaci to po me chce toto : druh databaze,nazev databaze a heslo ja to vyplnil dle navodu ale nejde mi to.Na ic.cz mi to fungovalo jenze tam se mi to proste nelibilo a chci pouzivat webzdarma ale tady ten PHPbb3 nemuzu prekrocit cast : Nastavení databáze. Mohl by mi prosím nekdo poradit jak na to ? :/ co do jakyho policka dat.

Opakuji ze se jedna o PHPbb3 a krok (3) Nastavení databáze.
<HTML>No jo, návody... Pokud návod radí: "Jako server vyplňte localhost." tak jej zahoď a autorovi vynadej. Správný návod:

<em>Jako databázový server vyplňte adresu databázového serveru.</em>

V případě WZ je to mysql.webzdarma.cz.

<em>Jako uživatele, heslo a název databáze vyplňte údaje, které máte k dispozici od poskytovatele databáze.</em>

V případě WZ jsou to údaje v <a href="https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql">administraci</a> - je třeba mít aktivovanou databázi.</HTML>
jo to sem tam vyplnoval a nic se nedeje :-/ a navod mam z php.cz :)
Nelze se připojit k databázi, viz. zpráva o chybě.
Access denied for user 'doforum'@'192.168.12.5' (using password: YES)


Tohle to tam pise :(
<HTML>To vypadá jako problém s MySQL serverem. Nevím, co s tím, snad poradí někdo jiný.</HTML>
tohle uz mi psalo driv nikdy me to pres tento krok nepustilo :(((
<HTML>Blbne to, co na to jinýho říct - můžeš pročítat sekci SQL, tam si na to někteří stěžují. Spoustě lidí SQL funguje normálně, ale některým se to připojí jen občas apod. Zkus otravovat <a href="mailto:podpora@webzdarma.cz">podporu</a>, tady na fóru se asi řešení nedočkáš.</HTML>
Je otázka, jestli zadáváš všechny údaje správně. Rozhodně si zkontroluj název databáze a prihlašovací jméno - najdeš v administraci účtu - viz. Nípal. Pokud je všechno správně a přesto to nejede - zkus počkat třeba do večera (nebo do jiné denní doby) a pak to zkus znovu. I zdejší servery mají "své dny".
jenze ja uz cekam mesic ://
Jenom upozorňuji, že přihlašovací údaje do administrace účtu a do databáze můžou být odlišné (třeba jen nepatrně) + musí být aktivovaná databáze. Všechno je na tom prvním odkazu od Nípala. Pokud to nejede už měsíc, tak to bude nějaká černá díra na wz.
zkusim to jeste jednou ale jsem presvedcenej ze mam vse dobre ale presto to zkusim jeste
Hosi diiky mooc ! Fuunguujee too. Zmenil sem heslo a uz to funguje..nejdriv sem tam mel vygenerovany,to sem zmenil pak na svoje co mam k uctu to taky neslo a pak sem dal uplne jiny a uz to funguje ! Dííky mocc :)))

// EDIT: Upravil jsem velká písmena na malá. V diskusích se neřve. Nípal.
Moc se neraduj. Změna hesla u databáze na webzdarma je dot ošemetná záležitost. Často dochází ke stavu, kdy "chvilku funguje původní heslo, chvilku nové". Většinou to chce pár hodin (někdy až dva dny) na utřepání.

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user 'doforum'@'192.168.12.5' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.


tohle nastalo po chvilce nastavovani fora...konkretne po pridani noveho vzhledu :-////
hosi potrebuju jeste poradit :D ... ja tam mam narvanych desne moc reklam :D nejde to dat nekam dolu najednou ? protoze toje hrozny....
<HTML>Reklamu je třeba nastavit "na hlavní stránku nahoru". Jinak se cpe do všech souborů, včetně includovaných. Dej ji vkládat do nějakého souboru a nahraj tam takový prázdný. Pak vezmi obsah toho souboru a vlož jej ručně kam potřebuješ.

Pozn.: Pro vyčištění od stávajících reklam musíš po přenastavení reklamy nahrát soubory fóra znovu.</HTML>