REKLAMA!

NA SVÝCH STRÁNKÁCH JSEM SI NASTAVIL REKLAMU DOLE NA VŠECH STRÁNKÁCH A ONA SE MI POŘÁD DERE NAHORU!!! CO S TÍM? NAVÍC KDYBY JEDEN ALE HNED DVA BANNERY Z WEBZDARMA.CZ! http://pranostiky.wz.cz
Drahy Lopataku :) ... ani se mi nechce verit, ze kdyz jsi udelal takovou peknou stranku, tak se nestydis sem jit s takovymhle dotazem ;~)

Precti si 3ti prispevek v tohle vlaknu a zkus trosku premejslet :o)

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=6253&t=6219

Radek
Ono je to proste, kdyz nastavis reklamu dole, nastavujes ji do vsech souboru .php a kdyz pak do jedne stranky tech .php vkladas vic, vypada to takto.
Ono to moc lip vyresit nejde (*), tak prosim o pochopeni a trochu snahy - nastavit reklamu 'nahore' a jako jmeno ramce soubor ktery vkladate na vhodne misto. Pro zkusenejsiho uzivatele to je urcite ten nejlepsi zpusob.

(*) pokud ma nekdo extra zajem vyresit to lip, muzem o tom debatovat vecne, priznavam, ze soucasne reseni je s minimalni potrebnou inteligenci aby to aspon nejak fungovalo - resp. funguje to spravne, ale je to malo blbuvzdorne (to nebylo mineno nijak konkretne ;)

ps: sezenim na klavese capslock nic nevyresis, lidi to dokaze spis popudit nez upoutat pozornost
Ja se omlouvam za trosku neprijemny ton toho minulyho prispevku, ale asi za to mohly ty velky pismenka :o)))

Radek
jeste ted mi zni v usich :) slusnosti je pri diskuzi na sebe NEKRICET... caps_lock_on znamena v nepsanych pravidlech rvani... ;-)

ono by mozna slo miro udelat, ze by se reklama vkladala az pri vyrizovani pozadavku serveru jako prvni data nebo posledni, ale tim by jsme zase prisli o moznost umisteni reklamy na presnou pozici...

m.
... nebo se stranka jeste jednou prohnala nejakym "parserem" pri posilani klientovi a prislusny metatag nahradil reklamou ???

Jen namet ... netusim, jak by to bylo s vykonem a implementaci :)

Radek

PS: me osobne soucasny system vyhovuje :o)
no kdyby se to muselo jeste jednou preparsovavat, tak by to asi bylo na ukor vykonu. ale mozna nejaka prikompilovana feature rovnou do php??? - ale to by zase chtelo, aby skrz php litali i html soubory (coz by zas tak moc nemuselo vadit, ale nejake msec by to take stalo)...

m.
... me spis napadla nejaka feature Apache (nebo "plugin")... ale opravdu netusim, jestli je to mozny ...

Radek
no, existuji moduly do apache, ktere jen nahradi ve strance nejaky kod a vrati klientovi kod s bannerem, tohle neni az tak velky problem, myslim implementacne i vzhledem k soucasnemu hardware

od zacatku jsme do tohodle ale nesli kvuli tomu, ze se da tezko rozlisit, do kterych stranek tu reklamu vlozit a kam ne (pokud by se to nemelo vkladat vsude, bylo by to uz komplikovanejsi nez soucasne reseni) .... a my jsme nechteli s tou reklamou lidi prudit vic nez je nutne

porad si myslim, ze tyhle obyc. bannery jsou lepsi nez vyskakujici/plovouci okna, pokud si s tim da clovek i trochu prace, muze urcit kde presne se to ma zobrazovat a nerusi to dojem z te stranky jako takove

cimz jsem nechtel rict, ze nic lepsiho byt nemuze, spis ze v ramci moznosti je ten system primerene inteligentni
ja si myslim ze to jak je to ted je naprosto vyhovujici reseni ne ? ... nechces neubyde ... sikovnej si s tim poradi a blba to odradi :)