Přístup jen přihlášení

Dobrý den, prosil bych o radu jak v PHP udělat aby na určitou stránku měli přístup jen přihlášení uživatelé. Registrační a přihlašovací script už mám. Už chybí jen toto. Předem díky za odpovědi.
Po přihlášení je potřeba pro udržení přihlášeného někam zapisovat informaci, že uživatel je přihlášen. To se většinou provádí přes cookie nebo session. Pokud takovou informaci máš, tak není problém tuto informaci využít i pro přístup ke stránkám.
Na začátku jen otestuješ, zda tato informace existuje nebo ne. Pokud existuje, tak je jasné, že je uživatel přihlášen a pustíš ho dál. Pokud informaci nedostal, tak uživatel není přihlášen a nepustíš ho dál.
doporucujem, hodit si do tabulky v databaze k uzivatelovy jeden stlpec s levelom, a potom si priradit kazdej sekcii stranke urcity level, a automaticky potom vzdy povolit len vyssi level uzivatela. casom sa to moze hodit, ked sa bude stranka rozsirovat.
Jo to mam...jen nevim jak to udělat, tady je přihlašovací skript:


<?
/
* User has already logged in, so display relavent links, including
* a link to the admin center if the user is an administrator.
*/
if($session->logged_in){
echo "<h1>Logged In</h1>";
echo "Welcome <b>$session->username</b>, you are logged in. <br><br>"
."[<a href=\"userinfo.php?user=$session->username\">My Account</a>]   "
."[<a href=\"useredit.php\">Edit Account</a>]   ";
if($session->isAdmin()){
echo "[<a href=\"admin/admin.php\">Admin Center</a>]   ";
}
echo "[<a href=\"process.php\">Logout</a>]";
}
else{
?>
Ty neumíš ani session a už používáš objekty? Moc rychle skáčeš dopředu. Takto to dohromady nedáš. Začni od píky. Skriptů na přihlašování a session je na webu spousta.