Mam na svych strankach (salam.mysteria.cz) reklamu dvakrat - jednou na uvodni strane nahore a pak jeste na druhe v poradi dole. Tu druhou nechci. Diky za pomoc, SaLam
Ciao...
To: SaLam
Po pravdě řečeno, jsem z toho webu poněkud zmaten. Ne z vnější podoby, ale z podoby zdrojových kódů.
Na počátku probíhá nějaké "příšerně rychlé" přesměrování na další stránku. ;) V souboru "banner.htm" je volán na pozadí soubor, který je pravděpodobně uveden s cestou, jež byla lokální (na PC, kde se stránka tvořila). Z toho důvodu se pozadí nezobrazuje.
Pro odstranění reklamy stačí v souboru "homepage.htm" odstranit vše mezi "tagy" "<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ-->" a "<!-- END ADCYCLE -->", nacházejícími se skoro úplně na konci. Pak by mělo být vše ok. :)
To: Lukasik
Je možné, že když někdo tvoří stránky v "Microsoft FrontPage 5.0", že neví, kde by měl onen kód reklamy odstranit. Jinak by na to s dosti velkou pravděpodobností autor již přišel. ;) Toť můj názor.
Toť ode mne... MSS (Marco S.S.)...
Hm... to pozadi je problem. Za reklamu dik, nevedel jsem, jak se v nove verzi definuje (stara zlata <!--reklama wz--> a hotovo. Co se tzce kodu, tak se v nem vyznam, to se neboj. FrontPage neni zas tak spatnej program, to at mi nikdo nerika. Kdyz v nem neco nejde, tak si to dopisu rucne primo do kodu, ne?
Sorry, ale FP je totálě na hovno!
FP je na psani stranek ... h delaji psy, kocky a tak ;~)
... ja bych v nem taky nenapsal ani carku, ale myslim ze i ve FP se nechaji udelat jaks taks pekny stranky (ikdyz vnitrek bude asi stale stat za ... :-) ... ale pro "naivniho" uzivatele to asi neni zas az tak spatna volba (ale zas nerikam, ze by nebyla lepsi)
Radek
FP je pro lidi kery si chtej udelat domovskou stranu s par peknejma fotkama z dovoleny, to samy i ten druhej frontpage kterej je v office ... to je pro lidi co tam chtej mit i video z dovoleny a frames :-) ... portaly se ale pisou v notepadu apod :) ... tak to vidim ja :)