Cteni dat ze souboru a trvaly zapis do html

Nevim, kde by mohla byt chyba. Nejak me nefunguje zapis dat ze souboru do html. Tedy data se zobrazi, ale jen v prohlizeci, ve kterem spoustim formular.html, ktery odesila data a zapisuje je do txt souboru. Samozrejme po vycisteni cache tam rovnez ty data nejsou,coz by ani tak nevadilo, kdyby to takto fungovalo i vjinych prohlizecich . Nakonec jsem zkousel i proste
<?php include 'dennimenu.txt' ?> ,ale obsah souboru se zobrazi, rovnez pouze "lokalne" v tom prohlizeci ze ktereho spoustim ten formular... bezi to na webserveru webzdarma
Sice moc nechapu co presne chces, ale rozhodne bych misto include pouzil fci readfile(); :-)
Mě to funguje, viz:
http://ukocura.wz.cz/dennimenu.txt
a vypisuje se to i do webové stránky
PS: pokud je to pro pár štamgastů, tak OK. Pokud někdo bude hledat na internetu třeba "Topinka s drůbeží játrou", tak ji to určitě nenajde (i když topinkou s játrou asi široko-daleko nikdo jiný v nabídce mít nebude). Jinak řečeno, na webu není skoro nic, co by mohly vyhledávače indexovat
chci aby se data z formulare (ktere zadam) zobrazovaly kazdemu , kdo
se dostane na http://ukocura.wz.cz/obsluha.php. Zatim se to zobrazuje pouze a jen v prohlizeci odkud vyplnuje ten formular. http://ukocura.wz.cz/formular.html
Postup je nasledujici zadam data do formulare ty se odeslou na php script ten je zapise do souboru dennimenu.txt a pak by se mely vsem zobrazit na http://ukocura.wz.cz/obsluha.php, ale zobrazi se to pouze me z prohlizece, ze ktreho to vyplnuji. kdyz to testuji na jinem prohlizeci ci pc, tak se tam nic neobjevi. Fuknci include jsem jen zkousel jestli se to budechovat stejne nebo ne a je nemlich to same.
Tak jsou tedy dvě varianty.

Zapisuji se data do dennimenu.txt?
Zkus tam něco vyplnit a pak přímo zobrazit http://ukocura.wz.cz/dennimenu.txt. Pokud se tam nic neobjeví, pak je chyba ve skriptu pro zápis.

Pokud v tom souboru jsou data, pak ověř, zda se vypisuje a zda k němu mají všichni přístup.
1. ano zapisuji, 2 nic se tam neobjevuje 3 pristup maji vsichni

samotny script
<?php
$soubor[0]="$polevkap";
$soubor[1]="$HlavniJidlop";
$soubor[2]="$polevkau";
$soubor[3]="$HlavniJidlou";
$soubor[4]="$polevkas";
$soubor[5]="$HlavniJidlos";
$soubor[6]="$polevkac";
$soubor[7]="$HlavniJidloc";
$soubor[8]="$polevkapa";
$soubor[9]="$HlavniJidlopa";
$soubor = FOpen("dennimenu.txt", "w+");
FWrite($soubor, "$polevkap
$HlavniJidlop
$polevkau
$HlavniJidlou
$polevkas
$HlavniJidlos
$polevkac
$HlavniJidloc
$polevkapa
$HlavniJidlopa");
FRead($soubor, FileSize ("dennimenu.txt"));
$soubor = File("dennimenu.txt");

?>
potom to zobrazuji napr.
<?php echo "$soubor[0]"; ?>
tedy objevi se tam ty data pouze zase me, kdyz vyplnuji http://ukocura.wz.cz formular.html , pokud pak zadam z jineho prohlizece http://ukocura.wz.cz/dennimenu.txt nic se tam neobjevi ...prava jsem pro danne soubory nastavil na 777.
Pokud tam zapisu nejaka data do dennimenu.txt, ulozim zpet na server, pak se to objevi vsude, chyba je tedy v zapisu ? Ale proc se to spravne zobrazuje v prohlizeci ze ktereho odesilam ten formular ?
No, pokud to dobře chápu (a nesmazal jsi mi promtně mé pokusy) tak se to tam objevuje jen krátkou dobu, pak to zmizí v v tom prohlížeči, ze kterého to bylo zadáno. Tedy když to zadám ve formular.html pak se to objeví, když načtu ukocura.wz.cz a pak opět stránku s obsluha.php - je to pryč.
Někde se toa opakovaně zapisuje "nic" do souboru?
A jaký je smysl toho skriptu, který jsi uvedl? Pokud mohu laicky soudit, tak vytvoří prázdný soubor dennimenu.txt
ano. myslel jsem ze tam vzdy zustavaji posledni ulozena data, ale ted kdyz to testuji, tak vidim ze se tam nejak zapisuje nic :)
vytvori soubor dennimenu.txt, ale ne prazdny , jsou tam ulozeny data z formulare http://ukocura.wz.cz/formular.html , ale ty se nejakym zpusobem prepisuji na nic.
Formulář ti odešle:
polevkap=1&HlavniJidlop=1&polevkau=2&HlavniJidlou=2&polevkas=3&HlavniJidlos=3&polevkac=4&HlavniJidloc=4&polevkapa=5&HlavniJidlopa=5

tato "postnutá" dat by bylo záhodno zpracovat a ošetřit situaci, kdy skriptu v hlavičce žádná data nepřijdou, tedy vždy, když ten skript bude tavolán bez výše uvedených dat v hlavičce, tedy pokaždé, když jej "zavolá něco jiného než formulář"
jo.. aha ...diky .diky diky. popostrcit jsem potreboval. diky
Ten kód není zrovna šťastný a nedivím se, že dochází k promazávání hodnot.
Už jenom z faktu, a to mě zarazilo, že používáš jednu proměnu na dvě věci. A to vždycky není dobré. Dále tam máš některé kódy i zbytečné. Třeba fread(), který je tam bez efektu. A kousky $soubor[0]...$soubor[9] jsou tam také bez efektu, protože se následně vyruší se zdrojem z fopen().
Je potřeba si předem ujasnit co potřebuješ udělat a jak to udělat. Pokud nemáš představu, pak z toho vznikne výše uvedený kód - zmetek.

V prvé řadě je potřeba vždy ošetřit vstup z formuláře. Tedy detekovat stisknutí tlačítka z formuláře if(isset($_GET['klik'])) {} nebo if(isset($_POST['klik'])) {} a do něj pak provádět úkony spojené se zpracováním formuláře. Pokud nebyl proveden stisk, pak se zpracování neprovede.

Zde je zřejmě ten hlavní kámen úrazu, kterého ses dopustil. Nechal jsi zpracovat kód i v době, kdy se neměl provádět. To znamená, že pokud klikneš na tlačítko, tak se přenesou hodnoty a uloží se. Pokud, ale znovu zavoláš tentýž skript, pak provede stejný úkon, ale jelikož na vstupu nejsou hodnoty, pak je tak i uloží. Vznikne jakoby prázdný soubor.
ja vim delal jsem to trochu drive... metodou pokus omyl (se zakl znalosti PHP) a (ne)logicky jsem prizpusobal nalezene scripty , potrebam tech stranek spise jsem to pak i testoval co me PHP dovoli. bez poradnych znalosti PHP se, jak vidim, neobejdu. Dik