Rychlá odpověď!!

Popis použití: po rozbalení archivu (ke stažení zde) a uploadu na web musíte nejprve vytvořit tabulku pro guestbook - použijete soubor "create_table_admin.php", poté musíte nakonfigurovat spojení s databází v souborech "guestbook.php" a "show.php" - proměné $server - adresa databáze, $database - název databáze, $login - uživatelské jméno pro přístup k databázi, $pass - heslo pro přístup k databázi, $table_name - jméno tabulky vytvořené pomocí "create_table_admin.php".

jsem asi totálně blbý, ale nevím, jak to udělat-vytvořit tabulku pro guestbook...
>>uploadu na web musíte nejprve vytvořit tabulku pro guestbook - použijete soubor "create_table_admin.php"

...co je na tom nejasný? Zadej do prohlížeče tento soubor a tam už busou všechny instrukce ne?

>>jsem asi totálně blbý
... asi jo:o).
neni to tam jasne napsane? pouzij soubor create_table_admin.php... ;-)

m.
>>>>jsem asi totálně blbý
>>... asi jo:o).
Neber to osobně!
Haha byl jsem rychlejší^_^.
neni to tam jasne napsane? pouzij soubor create_table_admin.php... ;-)

hele ja to rikam nejak moc casto, ale nemel by jsi zacit hezky od zacatku...
udelat si nejdrive jasno co je to relacni db, co je to tabulka, jak se pripojit atd... kdyz nejsi schopen rozchodit uz hotovej skript dodanej s kompletni dokumentaci ;-)

m.
Server :
Jméno databáze :
Uživatelské jméno pro přístup k databázi :
Heslo pro přístup k databázi :
Jméno vytvářené tabulky :

Tak co teda tam mám vyplnit, nevím!!!, jaký server...
Ježiš zastřelte ho někdo:o)
Server: mysql.webzdarma.cz
Uživ. jméno: (naleznete v administrační sekci)
Databáze: (stejné jako uživ. jméno)
Heslo: (vámi zvolené, v administrační sekci jej můžete změnit)Jméno vytvářené tabulky : Jakou chceš:-)

Viz podpora:-))
>>>>>>jsem asi totálně blbý
>>>>... asi jo:o).
>>Neber to osobně!
Asi si to vem osbně k srdci, nebo jak řekl martin, začni úplně od základů doporučiji <A href=http://www.builder.cz/art/php/clanek1098663960.html>http://www.builder.cz/art/php/clanek1098663960.html</A>
sorry
http://www.builder.cz/art/php/clanek1098663960.html
Haha martin opět pozadu^_^.
všechno jsem stejně vyplnil, ale stejně to nechce jet!!!!
tohle to píše-

Warning: Access denied for user: 'nobody@localhost' (Using password: NO) in /3w/euweb.cz/d/deep/create_table_admin.php on line 15

Warning: MySQL Connection Failed: Access denied for user: 'nobody@localhost' (Using password: NO) in /3w/euweb.cz/d/deep/create_table_admin.php on line 15

Warning: P-Břístup pro uľivatele 'nobody@zeus.webzdarma.cz' (s heslem NE) in /3w/euweb.cz/d/deep/create_table_admin.php on line 16

Warning: MySQL Connection Failed: P-Břístup pro uľivatele 'nobody@zeus.webzdarma.cz' (s heslem NE) in /3w/euweb.cz/d/deep/create_table_admin.php on line 16

Warning: MySQL: A link to the server could not be established in /3w/euweb.cz/d/deep/create_table_admin.php on line 16
jo pokrok, teď mi to dokonce píše-

Tabulka nebyla vytvořena !! Va-Bąe syntaxe je nějaká divná bl-Bízko 'table (ID int not null, nick char(30), mail char(50), web char(7' na řádku 1
co to znamená?
Nevíte, kde bych našel lepší konfigurační soubor než mám-
create_table_admin.php
-píše mě to divné věci, je to asi špatné...
ehm.... lol ;)
urcite neni spatny. jestli si to myslis, stahni si to znova... chyba je mezi tvou zidli a tvou klavesnici! mas vubec aktivovanou databazi?

to jsi ty ten autor citatu?:
>... ale jsou i takové věci týkající se kompů, kterým zase rozumět vy nebudete
...proc se toho nedrzis? a jestli to myslis s programovanim pro internet vazne, uz mas mit davno po ruce literaturu a doma nahozenej server a studovat pekne poporadku...

m.s.
A nebo nahozenou nebo staženou dokemntaci www.php.net^_^.
Ačkoliv jí nemám staženou, v nejhorších případech tam chodím^_^.
dokumentace je dobra, ale vetsina zacatecniku potrebuje byt vedena za ruku (a tim se dokumentace nemuze zdrzovat). osobne bych doporucil zacit prelouskanim koska (starsi ale stale jedno z nejlepsich v cestine) a pak pokracovanim novejsi knihou PHP a MySQL: rozvoj internetovych aplikaci (vyborne napsana ucebnice PHP4 ale vyzaduje uz nejake znalosti, ktere da prave kosek)...

>v nejhorších případech tam chodím^_^.
...to uz ti ale musi byt hodne tezko, ne? :)

m.
To jo...