Vraždááááááááá

myslim, ze praha je jen pripojny bod.
ale uz navrhuji toho tady nechat - uz jsem jednou zkoncil, takze snad se priste uz udrzim bez reakce... jeste ze je to alespon v pokecu :-)

m.s.
No jo, máš pravdu... Tam se mi jaksi ztratili pakety:o).
Jen drobnost. Na Davidových stránkách (nio.wz.cz) najdete mimo jiného jeho přesnou adresu :-) Pokud ji v záplavě gramatických chyb a typografických prohřešků najdete...
4Martin s.: Máš pravdu, nečetl, jelikož jsem na to neměl nervy. No tak sorry.

Ale Borin to vystihnul :-)))
Ale jinak skvělý špionážní počteníčko tady. Jak Bondovka :-)
Z Prahy??Já sem od Prahy 100km
Telefonní číslo Davida: 481543265
wow;).
Jirka:Chyba
To David: pokud je tvoje adresa Mříčná 145 a tvůj táta se jmenuje Michal. pak to sedí, je to ze stránky Telecomu původně to číslo asi vypadalo
0481/543265 ...
spise neco jako 0432/543265...
no panové jestli vám to pomůže tak služba xpenguin.com » misc » ip-atlas demo hlási na ip tohle:
(212.20.104.71) is located in As, Zapadocesk (region), Czech Republic. (50.30, 12.20)

(62.177.74.227) is located in As, Zapadocesk (region), Czech Republic. (50.30, 12.20)

meka by to byt fyzicek umisteni serveru
mimochodem jak ze se menuje ten programek na zjisteni toho cisla ?
Podívejte se co jsem napsal na :,,koukám že moje stránka má úspěch!:-)))))))"Nebu tady opakovat to co jsem psal tam...
Teda děcka, je neuvěřitelný, jak se ta prepubescentní prázdnota mozku dovede roztáhnout do neuvěřitelných rozměrů. Když tak čtu ty Vaše příspěvky, děsím se. Jsem šťastnej, že moje děcka jsou poněkud dospělejší a poněkud moudřejší. Co takhle využít tuhle možnost na konfrontování vlastních vědomostí s vědomostma ostatních? I když je mi nad slunce jasný, že v jedenácti je ta kulička na krku jenom na to, aby do něj nepršelo, ale za pokus to stojí. (Ono, mezi námi, tu kuličku na krku začínají chlapi používat až po třicítce, a to ještě jsou poměrně častý vyjímky, kterým je na nic i ve čtyřiceti - zeptejte se maminek). Tedy rozum do hrsti a "vrraždaaaaaaaaaaaaaaaaa" - jen na blbost..... Děcka čau
A intelektuál promluvil...
rex: :)))))) To je dobrý vtip.

Nebo ty svoje bláboly opravdu myslíš vážně.?! Kromě přízpěvků nenapravitelného prepubescenta Davida jaksi nechápu, co tě tak vyděsilo.. Ale to bude možná tím,že mi ještě není třicet.Každopádně se pro jistotu zeptám maminky. A vůbec, nepořádáš náhodou nějaké přednášky? Že bych se stavil, abych se zase dozvěděl nějaké hluboké rady do života, které by mne jistě obohatily.Třeba k čemu jsou kuličky, v kolik je chlapi začínají používat , s názornou ukázkou a tak podobne.....
hanyZ:

Možná to neříká ten pravej ,ale tohle bylo vtipný ! :-)
hanyZ: Ta poslední věta byla dokonalá^_^