Vraždááááááááá

Chci shromáždit co největší vojsko na uhranutí zabití a vůbec ublížení všeho druhu proti jednomu utajenému jménu!!To jméno je Lukasik...Do bojééééééééé
VOLE !!!
Ty si se zblaznil ne, clověk se ti snaží poradit a ty nakonec proti něm u vytáhneš... kurnik, to je vdek... A jestli myslíš to že tě mám za kreténa, tak sorry ale na takovýhodle kripla už jsem zas dlouho nenazrazil... A docela uvažuju že se tvejch blbejch příspěvků asi nebudu ani všímat...
Davidku ... ... ... do tyhle chvile muj firewall odolaval tvym prispevkum a tak jsem te celkem zdarbe ignoroval (a tuto praktiku doporucuju i ostatnim) ... ale kazda zed se jednou prolomi ... jen bych te chtel varovat, ze by se jednou mohla prolomit i nekomu "mocnejsimu", nez jsem ja a mohl by ses divit co by se zacalo dit :) ... kdyz uz se bez toho neobejdes ... zkus se alespon odstehovat do sekce pokec (a nebo vubez zmen forum)

Radek
kéž by bylo možné jako v PHPBB (tedy myslím že to má) prostě ignorovat příspěvky od určitého uživatele...:-).
Ignorovani by spis nez forum mela podporovat nervova soustava kazdeho citatele ... je to felxibilnejsi, protoze on si muze klidne kazdy den zmenit prezdivku ...

Radek
No jo..
Tak jo!Teď sem urážel já vás!Teď ste uráželi vy mě...jedinaj kdo mi ze začátku fakt radil byl martin s.!Díky za tvou trpělivost!Až ke konci začal bejt...nóooo... sakra co si budu namlouvat na konci sem ho už dost nasral!Vy (až na pár vyjímek) ste for my udělali big big @!#$!!!Jestli v urážení proti mě chcete pokračovat tak si tu hrajte na voly nebo na šašky(jak chcete)dokud zjistíte že tu již nejsem...Neshledanou pánové a dámy..klaním se vám!Ale tobě ne ty zasrnej skurvenej Lukasiku !LOL!..Neshledanou pánové a dámy..klaním se vám...
JJJJUUUUUUUUUUPPPPPPPIIIIIIIIIIIIII
Wow.... Tak těď sem happy;).
kdyz budes lukasiku chtit nejakej intimnejsi kontakt na davida, dej vedet - treba ti muzu odprotdat nejakej kontakt na nej :-)

za tu dobu co si z nas dela prcu, jsem neco uz zjistil - jeste by stalo za to vytahnout z logu IP adresu a zkontrolovat podle telefonniho cisla jestli je to opravdu on ;-)

m.s.
Marja kriste pane, jak si zjistil jeho číslo:O).
Jinak možná by mi nevadilo něco jako číslo na mobil, docela bych mu rád pár věcí řekl;).
Číslo na můj mobil je:0728016476!Jestli mi zavoláš tak to nevezmu když mi napíšeš SMS tak to smažu!Jaký je tvoje číslo...martin s.:Jak to myslíš <Jestli je to on...A jakej kontakt!Mám právo na ochranu osobních dat!!!!!
Martine, pokud máš mé číslo (myslím že ne) prosím, nedávej mu ho!
To platí i pro ostatní prosím...
a proč ? :o))
Nepotřebuju aby měli další lidi mé číslo...:o).
>Marja kriste pane, jak si zjistil jeho číslo...

nerekl jsem, ze mam jeho cislo. jen ze jsem ho trochu presneji 'lokalizoval' - abych mel jistotu, ze jsem se trefil, tak bych potreboval IP adresu (z te uz se da zjistit, zda je opravdu treba ze severu cech:-) a z logu poskytovatele pripojeni muzes zjistit zbytek... quick sice pri tomto nepspolupracuje tak ochotne jako treba volny :-) ale pokud najdes spravne zname na spravnych mistech, tak se da vsechno (internet je dzungle;-)))

>Mám právo na ochranu osobních dat!
lllloooollll :-) - to samozrejme mas. a co jako?

m.s.
tedy já mit voje kontakty...:-).
Lukasik:K čemu by mi bylo tvoje číslo???Já se ti o něj nestojim!!

martin s.:Co chceš jako dělat!!!!A kdybis zjistil kdo jsem nabo třeba to moje číslo ,prostě cokoliv!!Kčemu by ti to bylo?Co by si udělal??
Například pravdu... kdo jsi:-).
>tedy já mit voje kontakty...:-)

no o tom ze mam nejake kontakty jsem take nemluvil, resp. jsem se s nimi nechlubil. ale budiz...

>Co chceš jako dělat!!

podivej se na zacatek teto diskuze. a uz me do toho nezatahujte. nadavas lukasikovi (bud omezen svou demenci nebo pod rouskou anonymity) - tak jsem si myslel, ze by treba rad vedel s kym ma tu cest.
lukasik se stebou tady bude klidne dohadovat, ale nekomu jinemu by treba slova 'zasrnej skurvenej xyz' nemusela dobre sednout :-) a udelal si treba vylet do cech :-)

vyprdni se na to, jestli se nudis - bez radeji na xko...

end_of_m.s.

m.s.
Mno, vono to asi jinak budeš brát ve 30 a jinak ve 14, ve 14 to slýcháš skoro všude ve škole se jinak nemluví, prostě denně slýcháš nadávky i mnohem vyššího rázu... Hold v tomto věku je to vcelku normální, že všichni nadávaj vo 106, takže mu to vcelku zas nemám zas až tak za zlý...:o).
lukasiku! martine! jestli je to ten david co vas sere tak tady mate jeho ip
David cas: 13:49 datum: 15.09.2002 IP: 212.20.104.71
David cas: 13:24 datum: 15.09.2002 IP: 62.177.74.227
jestli vam to pomuze
Teda fakt nevim, k čemu je vám IP, když se připojuje přes telefon?
> k čemu je vám IP, když se připojuje přes telefon?
necetl jsi tady to dohadovani pozorne :-)
jinak jako obecna lokalizace to staci (k potvrzeni toho, co uz vim)...
zda se, ze zrovna rano pojedu kolem davida travit klidnou dovolenou :-) nechcete mu poslat nejaky pekelny strojek? :-))) (zn. vyhodna cena)

m.s.
Teda, pokud se nepletu, tak oboje IP ochází z prahy...:o). Že bych si udělal návštěvu?;).