popis odkazu

Ahoj. Mám takový problém, potřeboval bych po najetí na odkaz zobrazit stručný popis stránky. Vím, že se dá použít příkaz title, ale já bych spíš potřeboval, aby se popis všech odkazů zobrazoval na jednom místě (pravý horní roh). Pokud někdo víte jak na to, předem dík za odpověď.
Funguje jen v prohlížečích MSIE4+, NN6+ a Mozilla. Prohlížeče NN4.x a Opera neumějí ani vlastnost display, ani innerHTML... Ale jsou funkčně odblokovány, aby neházely chybu.

<script language="JavaScript" type="text/javascript">

if (!document.layers && !window.opera)
document.write("<table border='1' cellspacing='0' cellpadding='0' bgcolor='#FFFFDF' style='position:absolute;top:0;right:0;z-index:10;display:none' id='tab1'><tr><td style='color:black'><div id='div1'> <\/div><\/td><\/tr><\/table>");

function odkaz_title1(title1) {
if (document.getElementById && !window.opera) {
document.getElementById('tab1').style.display='block';
document.getElementById('div1').innerHTML=title1;
}
if (document.all && !window.opera) {
document.all('tab1').style.display='block';
document.all('div1').innerHTML=title1;
}
}

function odkaz_title2() {
if (document.getElementById && !window.opera)
document.getElementById('tab1').style.display='none';
if (document.all && !window.opera)
document.all('tab1').style.display='none';
}
</script>

<a href="stranka.htm" title="popis" onmouseover="odkaz_title1(' '+this.title+' '); return true;" onmouseout="odkaz_title2(); return true;">odkaz</a>
A co vlastnost visibility. Ta by nefungovala?
Fungovala, jistěže (zapomněl jsem se o ní zmínit) :-) Jak u NN4 tak i u Opery. Pokud si s ní vystačí. Jediný podstatný rozdíl mezi vlastnostmi visibility a display je totiž v tom, že (polopaticky řečeno) display nevynechává místo, když není vidět, kdežto visibility nechává na svém místě volný prostor. Takže pokud by to nevadilo, je samozřejmě nejlepší použít visibility, protože jí umějí naprosto všechny běžné prohlížeče. Display teoreticky umí i Opera, jenže jí neumí ovládat pomocí DOMu, což je hodně důležité...
Snad se už konečně a brzo dočkáme Opery verze 7, kde by všechny tyhle velké nedostatky v podpoře DOMu a CSS2 měly být odstraněny.
Pokud ale použiji visibility v kombinaci se stylem position:absolute tak se mi ani nevynechá to místo a pak by ten popisek mohl fungovat všude (pokud je tedy podporováno position:absolute).
Teď jsem si uvědomil, že position je CSS2 a ne CSS1, takže by tu byl problém (předtím jsem nedočet příspěvek Kohosi dokonce :-))