PHP podpora na nic

Sice podpora PHP slape, ale co se to ted deje s vkladanim reklamy - jenom ziram. Ty co maji dynamicky generovane stranky si ted rvou vlasy kolik tam maj vasich banneru a jak jsou stranky pekne rozhozene :-((
Doufam, ze je to jen porucha serveru nebo jen docasne!!
Zkontroluj nastaveni v administraci "Vkladani reklami" ... a znovu uploadni stranky, jinak se zmeny asi nedockas,

Radek
Jde o to, ze nyni se reklama pridava nejen do nove oploadovaneho souboru, ale meni se uz ve vsech souborech na serveru (meni se pouhou zmenou v administraci.
Nemusim snad rikat co se pak stane se souborem index.php, ktery je vygenerovan ze 3 stranek a dalsimy strankami ;-)
uz to tady nekolikrat padlo... pokud stranky generujes dynamicky, umisti reklamu pouze na prvni stranku index.htm - nejake dalsi tipy hledej v archivu...

m.s.
Problemy s vkladanim reklamy se me objevily az ted.
Predtim jsem si vzdy vystacil s vhodnou kombinaci umisteni reklam nahore (prvni stranka) a dole (na vsech).....system vkladani reklam se musel zakonite zmenit nebo je to jen nejaka chyba.
Cekam na vyjadreni admina.

Tomáš
Jeste mensi doplneni:
"Nastavení vkládání reklamy
(změna nastavení se uplatní pouze pro nově nahrané soubory, existující soubory ve Vaší prezentaci nebudou změnou ovlivněny, další důležité informace o tom, jak vkladání reklamy do uživatelských stránek funguje můžete nalézt zde)"
toto je hlavicka z admin centra pro vkladani reklamy......
bohuzel, kdyz toto nastaveni zmenim tak se zmeni na vsech strankach nehlede na to jestli neco uploaduju na server nebo ne!

Tomáš
BTW vsem co nadavaj doporucuju zkusis hyperlinx.cz :-) Pak už si nikdy nebudete na nic stěžovat.
Ja jsem se hyperlinx snazil zkusit, lec se mi tam ty stranky nepodarilo ani uploadnout ... a to jsem se snazil asi tyden :)

Radek
No vidiš to, já sem to uploadoval pěkně dlouho a po třech dnech od registrace mi to přestalo fungovat (hyperlinx, ne to) :-))