Taky by me dycky zajimaly stranecky tech co nejak moc krytizuji z vlastni zkusti vim ze vetsinou kritizuji ti co sami nicmoc nedokazali tim se samozrejmne nechci nikoho primo dotknout. De jen o princip :))
To je pravda ze jsou lide takovy.Ale ja opravdu beru kazdej nazor ale to co napsala Monika podle me neni nazor.Jen bezduche konstatovani bez pokladu.Kdyz mi nekdo napise je tam spatny hnusny tohle tohle a tohle tak to beru ale.Ale konstatovat stranka strasna a nic vic me prijde hodne pubertalniho cloveka.
Peta
takze...
pokud ti jeste jde o ten mail() script, tak http://crazy.mysteria.cz sekce techbox stranka php scripty.
jinak:
tvuj web ma dost dobrou informacni hodnotu, ale vzhledem, resp barevnosti, vypada tak trochu nedotazene, neusporadane... neni tam cit pro jednotnost. pozadi bych radeji nechal jednobarevny, a kdyz uz chces mit mermomoci fialovy podklad hlavni tabulky, tak bych nedava tu temne modrou barvu do "zahlavi" webu (ty nadpisy...)
jinak fajn.
Moc díky za ten script a chci se te marku zeptat jestli nemas nejakej dobrej napad jak se da naucit php.Bavi me a snazim se to naucit ale nemuzu prijit na to jakym stylem se to mam ucit.Jeste jednou diky a odkaz na tvoje stranky budu u sebe urcite mit.Peta