Rozhodnete

Chtel jsem se zeptat na názor ohledně mých stránek. Dal jsem je dneska na net a chtěl bych vědět názor zkušenejších. Každou připomínku beru at je dobra nebo špatná. Jen prosím nekoukejte na pravopis ten ještě dolaďuju a zítra už by mělo být vše v pořádku. Ještě jsem se chtěl zeptat někoho, jestli nevlastní nějakej univerzální PHP script na odesílání emailu.Něco málo zvládám ale na tohle si netroufnu. Díky Peta
Adresa webmaker.kvalitne.cz
1)...zkus používat jeden druh písma (alespoň na jedný stránce), protože Timesy a Courier vedle sebe vypadaj dost divně...hlavně Courier sám o sobě je hodně divný písmo.
Mě se nejlíp pracuje s Arialem, ale to je jenom můj subjektivní názor.

2) zkus si najít jednotnej styl grafický úpravy webstránky: horní frame (nad reklamou) a dolní část tabulky (text v courieru ve fialovym poli) se barevně a stylově docela tlučou

3) ...jinak celkem v poho:-) ...teda až na to že nešel otevřít ani jeden odkaz!!!
sorry ...nešli otevřít jenom z textu...takže původní kritika se vztahuje hlavně na tu úvodní stránku (...odkazy v courierovskym textu se neotevřou!)
Petře, jenom bych se chtěl zeptat, když bneumíš v PHP udělat skript na odesílání mailů a anketu máš taky od někoho jiného, tak proč potom tam máš napsáno "tvorba PROFESIONÁLNÍCH"? (I když ve Flashi to může být...)
Jjde o to, že mám občas k dispozici člověka kterej pro mně ty věci dělá, ale nepohodli jsme se, takže teď spíš hledám a snažím se to naučit sám. Ale trvá to pomalu a tak potřebuju pomoct. Díky moc za pomoc a rad si moc vážím.Díky Peťa.
Ale ta Tvoje stránka je pěkná.
Tak to strasne moc diky.Snažil jsem se to nějak vyladit a jaem rad za každou kritiku i pochvalu.Jelikož mi to opravdu pomůže.Díky a přeju hezkej novej rok všem.Peťa
Vapda to velice pekne, az opravdu na ty pisma co tu rikali a mozna bych to ty barvy trocha vice sladil... a trosku mozna jine barvy ruzova je tak trocha uchylna na stranku s webdesignem;-)). Ale klidne bych to takhlens uz nechal, ale hlavne to pismo...
S tou růžovou máš pravdu.
Jenom technická poznámečka, nepíše se ůminy" s "i" ?
Nejsem si zrovna dvakrát jistý pravopisem ve slově MINY
Podle kontextu soudím, že jde nejspíš o něco malého - takže MINI
Ovšem pokud jde o množné číslo slova MINA tak sorry.
Jo dobry. Akorad by si to mel delat i pro nas co pouzivame jeste monitr 15 palcu ne kazdej si muze dovolit vetsi :/ A ze nas neni malo :)
Jeste pises ze delas s flashem tak by me zajimalo jestli mas nekde na straneckach nejakej tvuj vytvor krome toho banerku :) Jen sem zvedavej nic vic zadna kritika :)
Ted se dodělávam 2 stránky dělaný komplet ve flashi. A měli by být hotový asi za 14 dní. Pak sem dám odkaz.Jinak díky moc za kritiku vcera uz jsem to pismo zmenil, ale jeste jsem to nestih dat na web.S tou ruzovou je to problemek jelikoz me se to na monitoru a i na monitoru v praci ukazujr jako svetle fialova ale pokusim se s tim neco udelat.Jinak opravdu moc diky. Peta
Jo a mate pravdu s tim "i".Fakt se stydim a vubec jsem si toho nevsiml :)
Peťa
S tim monitorem.Je pravda ze doma mam 19 monitor.Ale zrovna ted kukam na 14 palcovej monitor kterej ma max. rozliseni 1024 x 786 a v pohode.Tak jsem se chtel zeptat jaky rozliseni se dle Vasich zkusenosti nejvice pouziva.Ja mel totiz za to ze prave 1027 x 786.Ale pokud je to jinak tak to rad zmenim jelikoz bych chtel aby to bylo uzivatelsky prijemny.
Jeste jednou dekuju a opravdu jsem rad za kazdou pripominku.Peťa
Podle mich statistik ktere se mel na straneckach tak vyhralo rozliseni 1024 x768 Ale ja na 15 pouzivam 800x600. Nedovedu si predstavit na 14 monitoru rozliseni 1024 x768 to bych asi nezvlad precist. Jinak v pohode.
Hehe, já jsem používal na 14´´ 1024x768;-). Pak jsem si koupil 17´´. Uvažoval jsem o 1920x1440, ale to bych písmena nejen nepřečet, ale vůbec neviděl, takže používám 1280x1024.

Btw. Vždy jsem si myslel, že v řadě rozlišení: 800x600 ; 1024x768 následuje 1280x1024, ale chyba lávky...
Ja si prave taky myslel ze to rozliseni co tam je, je akorat.Ale budu muset zapremyslet a asi to udelam pro 800 x 600.Jinak diky moc jste mi pomohli.kdyby Vas jeste neco napdalo tak to pisnete budu rad.Diky Peta
Pošleme Ti účet;-),
rozlišení používám 1280×1024 na 17" monitoru, ale vždycky ještě zkoušim, jak to bude vypadat na 15" s 800×600...vetsinou teda dost hnusne:-)

jinak na mejch strankach taky vitezi uzivatele s 1024×768

ad X: s tim uctem...moh by nas pozvat na pivo:-))
No Petre kdyz se vratim tak do roku 1970 tak SUPER ale upravene stranky s free webu nic moc. Monika
No na pivko jit muzem ale musite se dostat do Liberece je tady fakt docela dobra hospudka:)) Peta
No ted opravdu nevim co myslis.Beru kazdej nazor at kladnej nebo zapornej ale ted ti az tak uplne nerozumim.Peta
Moniko, ukaž nám Tvuj výtvor.