problem s velikosti pismen

Mam problem pri uploadu souboru pres ftp na webzdarma.cz
mala pismena v nazvech se nahrazuji velkymi, ale ne u vsech souboru, je to nejak chaoticke, pouzivam Windows commander a mam zatrzen pasivni rezim, jestli na tom nejak zalezi.

...tim padem se mi nektere obrazky nezobrazi:-(

omlouvam se jestli to az tak nesouvisi s webzdarma
to s wz nesouvisi ;)
windows defaultne nezobrazujou, jestli je soubor pojmenovan velkymi nebo malymi pismeny... tusim, ze se to da zapnout v 'moznosti slozky' => 'povolit nazvy velkymi pismeny'
nejlepsi zpusob je, pojmenovavat vsechno malymi pismeny.
souvisi to spis s windows

pru*er je v tom, ze v unixu muzes dat:

$ mkdir soubor
$ mkdir Soubor

ale ve windows by druhy prikaz skoncil s tim, ze ten adresar uz existuje - tj. windows uchovavaji velikost pismen, ale nedovoli ti mit dva soubory, ktere se lisi jen tou velikosti a navic kdyz pristupujes k souboru se spatne zadanou velikosti pismen, ve windows to nevadi

tak mi ted reknete, co vam logictejsi ? (recnicka otazka)
>>tak mi ted reknete, co vam logictejsi ? (recnicka otazka)
Stejně ti musím odpovědět, linuxácká logika...:-).
Diky
tak uz vidim jak mam ty nazvy chaoticky pojmenovane sam (po zaskrtnuti 'povolit nazvy velkymi pismeny') a wz to zobrazuje spravne tak jak to opravdu je :-)
windows commander umoznuje zatrhnout volbu, kdy bude vsechny soubory prejmenovavat automaticky pri uploadu na male pismenka...

m.
A dokonce i volbu zobrazovat nazvy tak jak sou i kdyz to neni zapnuty ve woknech. i love windows commander :)
I love You too.

WC