promblém prosím jukněte!!!

jsem amatér a rozhodl jsem se udělat hlavní menu v obrázku .jpg na kterém jsou umístěny jednotlivé odkazy...vše v poho (normal)...dám na net v prohížeči zadám adresu a....koukněte nikde nic jen banner a mini-čtvreček...stránky dělam v NamoWebEditor....prosím napište honza
Zapomnel si napsat aderesu kde to mas at se na to muzem podivat a rict kde je problem. Ale podle toho co pises to vypada ze si zapomenl a poslat i ty obrazky na web a nebo mas spatnou cestu k obrazkum a nebo si pouzil diakritiku v nazvu obrazku. Moznosti je hodne :) Takze napis Links a uvidime :)
screenshots.wz.cz
už to de!!!!
No nejde ti to uplne. Protoze jak sem predpokladal tak pouzivas hacky a celkove dikaritiku v odkazech :) A to je blbost. :)) tohle fungovat nebude ze ano ( href="o_mě_a_www.htm") Co pouzivas spravne tak to je podtrzitka misto mezer :)
No chtělo by to doladit... já bych teda nikdy nedělal vyskakovací okno na hlavní stránce, zvlášť když na ní musím vždycky přejít, když se chci dostat na jinou stránku. To jsi moc nedomyslel, že se to objevuje vždycky...
A máš tam spoustu chyb... no snad to vychytáš.
A jaká chyby?!Jukněte do sekci creenshoty-třeba vice city a vyberte obrázek....???
A jaký chyby?!Jukněte do sekci screenshoty-třeba vice city a vyberte obrázek....???!!!!!!!!!!!!
Mám na stránce 3 rámce pravý dolní,horní a levý...(www.di-hell.wz.cz).
V horním rámci mám panel ve kterém jsou odkazy.....když to všechno hodím na net a vyberu nějaký odkaz tak se mi v pravém dolním hodí chyba(nenalezena),ale na hadru to všechno funguje tak jak má!!!!Stránky jsou přitom dobře nazvány(bez háčků,čárek a mezer...)

prosím odepište........