zhodnoťte

Chtěl bych vás poprosit jestli byste zhodnoťili můj nový web a řekli mi k němu všechny připomínky.Dikes

http:\\snb.webzdarma.cz
Hmm :-)
tak hodnoťte.prosim
Docela dobrý nápad (alespoň podle mne), ale chtělo by to trochu vylepšit.
1) Trochu víc informací o jezdcích (úspěchy, cíle, atd...)
2) Osobní hodnocení a možná i srovnání snowparků

A co se týče grafiky, tu modrou bych trochu zesvětlil (po chvilce sledování mě z toho kontrastu tmavě modrá-bílá začínaly bolet oči) a asi bych i trochu víc odlišil pozadí tabulky od okolního pozadí.

Co se mi opravdu líbilo, je řešení tvých fotogalerií. Já osobně bych se tam ale asi zbavil veškerých navigačních prvků a těm menším fotografiím bych změnšil rozlišení, nebo použil postupné zaostřování. Poměrně dlouho se mi totiž načítala.

Jinak dobrý a myslím, že by z toho mohly časem být docela dobrý stránky.
Tak jo, já budu trochu víc negativnější.

Ta modrá je moc ostrá. Změnil bych odstín do blankytnější atd.
V levém menu bych odstranil to podtržení v nabídkách (tam snad lidi poznaj, že na to maj kliknout).
A nyní fotky. Je to klasickej problém u spousta lidí. Když používáš náhledy, tak na ně používej zmenšeniny fotek a ne že prohlížeč zmenší velké fotky na potřebý rozměr. Pokuď tak činíš (nechtělo se mi to zkoumat), tak je optimalizuj. Nemám rozhodně pomalé připojení a přesto se to stahovalo pěkně dlouho. Jinak ty fotky v tom okně jsou dobré. Už jsem to tu viděl tak udělaný (trošku hezčejc). Náhledy bych ale umístil doprava a tu fotku doleva, aby ta scrollovací lišta nebyla uprostřed, neboť tam nepůsobí dobře.

Jinak docela dobrý a patří to k lepším počinům, co jsem tady na WZ viděl.
Obsah nebudu posuzovat, ale souhlasim s Andrew,. ze ta modra strasne zari. Ja pouzivam modrou, co mam primo z WZ ( #154c89 ). Ta vypada dobre a bila na ni taky (muzes otestovat na mych strankach - http://tohe.wz.cz ). Dost prida barevnej prechod na odkazech.
Ve fotogaleriich bych doporucil ve FRAMESET dat misto 35%,65%, danou, ale menitelnou sirku leveho panelu (treba FRAMESET COLS="160,*" ). Na uvodni strance chybi pred emailovou adresu mezera.