díky

přátelé já vám děkuji za vaše názory.
každý názor je pro mě přínosem, a tak mi ani vůbec nevadí, že odezva byla víceméně záporná. já to dělám jen čistě pro zábavu, sám pro sebe, a nabídku na tvorbu www stránek jsem zde umístil víceméně jen jako pokus, kolik lidí se chytne. samozřejmě že se nechytil nikdo, ale vůbec mi to neva, jak říkám, děkuji za vaše názory, stránky trochu ochudím o grafiku, aby se nenačítala tak pomalu, a nabídku tvorby samozřejmě dám pryč. toť ode mne vše, ještě bych poprosil o nějakou odpověď co si myslíte teď.
michal_soft
Nemůžeš čekat pozitivní reakce. Jednak opravdu nejsou dobré (nemyslím to nijak zle), ba jsou spíše špatné. U začátečníka by se to dalo skousnout a říct "učíme se každý", ale vzhledem k tomu, že jsi nabízel tvorbu za peníze, tak se nedá tolerovat nic.

A abych byl konstruktivní tak nějaké konkrétní připomínky. Jsou to jen věci, které mě praštily do očí během těch deseti sekund, co jsem tam byl - déle to po mě nemůžeš chtít.
Optimalizuj grafiku. Pro tlačítka s textem nepoužívej jpg ale gif, neboť jpg není vhodný pro ostré hrany (text). Pak jsou hnusný a nečitelný. Nechápu, proč se stránka otevírá do nového okna bez lišt, nevidím zde opodstatnění. Dávat uživateli při vstupu na stránku na výběr mezi rozlišeními se nedělá, stránky musíš navrhnout tak, aby se zobrazily na všech rozumných rozlišeních, nebo to zautomatizovat (třeba pomocí js).
Nauč se dělat správně češtinu, abych neměl čtverečky místo znaků s diakritikou (nevím, jestli používáš nestandardní fonty, či co, nechtělo se mi to zkoumat, každopádně je to blbě).

Moje doporučení - přečti si nějakou knihu o tvorbě stránek a nejlépe nějakou, která kromě popisu jazyka obsahuje zásady správné tvorby. Barevné kombinace a grafika opravdu nepůsobí profesionálně.

Sorry za dost drsný komentář, nemyslel jsem to tak špatně jak to asi vyznělo, ale jak říkám tohle bylo určeno pro někoho, kdo se nepovažuje za začátečníka - tomu bych to napsal jinak.
doporucuju http://www.jakpsatweb.cz/