minimální výška tabulky

jak urcit aby tabulka mnela minimalni vysku 600 px tojest za vyka tabuklky muze byt vyžsi
Jeslti to chceš u normální tabulky (použité pro ty účely, pro které v html je), nevidím důvod, proč by nějaké min-height mělo existovat.

Pokud to cheš pro nenormální tabulku (rozumněj zneužitou k účelům designu), tak ti raději doporučím přejít na css-layout.

Možná to řešitelné je (patrně prostým nastavením height: 600px, které se stejně při větší výšce natáhne), ale CSS je dnes opravdu už daleko dokonalejší a hlavně čistší, než tabulky. Když takovou zneužitou tabulku nahradíš <div>em, kterém dáš min-height: 600px; máš téměř vyhráno. Jen je třeba ještě ošetřit nefunkční min-height v IE (např. http://pixy.cz/blogg/web/2003_03_01_archiv.html asi ve 2/3 astránky).

p.s.: Necheš už se naučit psát trochu spisovněji a hlavně čitelněji! ;-)
diky v css je pravje ten problem ze vsechny prohlizece ho berou trochu jinak a ja bych chtel aby ve vysledku vypadala stranka vsude stejne a z thoto duvou jsem zvoli tabulky samozrjme to nebude vse jen otabulkach css taky hojne pozivam
tabulka je ale ovsem mnohem jistejsi nez css z vlastni zkusenost
otevrel jsem si stranku kterou jsem stvoril a vyladil pro MSIE(60) otevrel jsem t o V NN Opere atd
No jo, tak když myslíš... :-(

Ale říkám ti, že když si css víc prostuduješ, zjistíš, jak neohrabaně jsi to předtím dělal.

p.s.: Že to bude všude vypadat jinak vůbec nevadí, důležité je, aby to všude vypadalo DOBŘE!
Z vlastní zkušenosti vím, že drtivá většina chyb, co různé prohlížeče mají (MSIE5 a 6, Opera5 a 6, Konqueror) jde obejít. U starších, tj. NN4, MSIE4 je nejlepší CSS layout odříznout - stránka je ale i tak normálně čitelná, přehledná i použitelná (stejně jako v čistě textových prohlížečích)...
Když už tu tak diskutujeme o CSS. Máte někdo tip na nějakou dobrou (a taky aktuální) knížku o CSS? Ne že bych nerad prolízal inetrnet, ale některý věci mám opravdu nejradši na papíře.
Proc to resit pres CSS?
staci:
<table height=600>

a minimum je tu...
pak bych ale doporucil (pokud bude uplne prazdna) dat tam do bunky   at tabulka nemysli ze je prazdna a nesplacne se