problem s framy v IE

Zdar,
v mozille mi stranky bar.wz.cz bezi dobre, ale bohuzel v IE a Opere mam problem. IE a Opera je mi schopno zobrazit pouze 1 ram.
Nevite v cem by to mohlo byt?

diky
už samotný soubor s definicí framesetu je nevalidní (mimo jiné obsahuje kód html ještě před tagem HTML)

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fbar.wz.cz%2F

Doporučuji sladit se standardem a pak hledat chybu v browserech (je pravděpodobné, že už to pak ani nebude třeba)
Dělej stránky v Opeře, ta stojí tak za ho*no, že když Ti pudou stránky v ní, tak ti pudou všude (strategicky obsahuje všechny chyby všech browserů)


Tááák a teď mě tu začnou všichni kamenovat :o)
Snad jen tolik, že mi váš přízpěvek nedává ani v nejmenším smysl. Nejzabugovanější obecně používaný browser pochopitelně není ani zdaleka opera (pokud uvažujeme aktuální verze), ale je jím právě MSIE. A jistě uznáte že vyvýjet stránky implicitně pro browser neúplně či zcela spatně interpretujícím standard není ani v nejmenším zárukou, že budou zaručeně fungovat i v ostatních browserech. Logicky tomu bude spíše naopak.
Prej: Co zobrazí Opera, zobrazí všechny browsery

Z toho jsem usoudil můj minulej příspěvek. Dokonce jsem ho i zkoušel a nepodporioval mi ani inset a outset u border
"Co zobrazí Opera, zobrazí všechny browsery", může do jisté míry pravda, ovšem nesouhlasím s vašimi chybným závěrem, že je tak tomu proto, že opera "strategicky obsahuje všechny chyby všech browserů" -> "stojí za ho*no". Ve skutečnosti je tomu právě proto že svým striktním přístupem k dodržování standardů upozornňuje na chyby webmastera už při vývoji mnohem lépe než by toho byl schopen jíný zmíněný MSIE, který se snazí chyby sám resit, bez jediného náznaku, že je něco v nepořádku. A v důsledku pak může být "čistší" kód stránky vyvýjený pro operu lépe čitelný v ostatních browserech.

ad inset ouset : lépe by bylo zabývat se dosud nevyresenými problémy aktuálních verzí opery.