Můžete mi prosím někdo doporučit nějaký dobrý Český web editor ?
Díky.
Tombus
A je to tu znovu! ;-)
Jestli toužíš po vysilujícím čtení všech možných názorů na editory, přečti si souběžný článek "Jaký program doporučíte na tvorbu webu ?" (http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=1265&t=1265).
Já zastávám názor, že "čisté" (x)html je nejlépe psát ručně a snad to ani jinak nelze (samozřejmě asi lze, ale chce to ho dokonale zvládat).
Pro mě je nejlepším ČESKÝM editorem pro WEBDESIGN (ale nejen pro něj)
PSPad
www.pspad.com
freeware
> A je to tu znovu!
kolik typuješ - já 100 příspěvků
Všichni jste mimo, nejlepší je naprosto jednoznačně, MS Word a kdo používá cokoliv co má méně ikonek a nezvládá práci se standardem MS Animovaná Sponka je u mě NAPROSTEJ AMATÉR ! :-))) BTW: Tipuju tak 150 kousků.
Bylo to myšleno ironicky, že jo?
Myslím, že ať kdokoliv menuje jakýkoliv program (třeba Paintbrush), bude to vždy lepší HTML editor než Word
front page xp pouziívá taky standart M$ Animovaná Sponka :-)
Barakuda: no slava, konecne citelne a dulezite vylepseni tohoto produktu ! ;-)
> Animovaná Sponka :-)
nee..lepší je Alík ...nebo jak se ten čokl menuje :-)
docela goot je tasky ten cervenej flek ale pohužel jsem zapomněl ja se mu nadává v star office to neni bee ;-((
Já používám Golden HTML Editor, je to freeware /zatím/.
Petr
Teď už jsem dvanáctej ...heč
AceHTML 5 Pro
- šťastná třináctka ;-)
Poznámkovej blok :o))
Kdo se se mno bude zase hádat?
Třeba já...
- Napiš v něm stánku v kódování ISO
já ISO nemam rád, ty znaky, který nahrazujou písmenka s háčkama jsou pěkně hnusný a kdo se v tom má pak vyznat
Bery, vis vubec o cem mluvis? :-)
PSPAD, chce to ale nejakou znalost HTML. Bez toho to tady jde tezko.
Obecně všechny strukturní HTML editory vyžadují znalost HTML :]
GeOrge: Jo vim, bavíme se tu o kódování ISO a to pokud vim, místo některejch písmen s háčkama používá nějaký nasmyslný znaky
Bery: Zjevne ne. Pokud si prohlizis soubor, jehoz ceske znaky jsou kodovany v iso-8859-2 v editoru, ktery toto kodovani nezna a neoblomne vyzaduje pouziti napr. windows-1250, tak skutecne uvidis ony "nesmyslne znaky". Vetsina vyspelejsich editoru se zobrazenim a editaci souboru v ruznych kodovanich iso-xxx/utf-xx/... problemy nema, a prave notepad mezi ne napatri.
No jasně, že jsem myslel notpad, v něj jsou ty blbý znaky. Já se koukam na zdroják přes notpad a pak je to na ho...
2Bery> jinymi slovy: "notepad je na ho.." :-)
takl si ho trocu vylepsete ten z xp je na tom o mnoho lepe (mozna i ISO) ale UTF urcite