Změna barvy rámečku u tagu <FIELDSET>

Nevíte někdo, jak se dá změnit barva rámečku tagu <fieldset>, který orámuje formuláře v prohlížečích MSIE 5,5 a vyšší.

Normálně to dělá takovou světle šedou barvu. Je tam pak ještě tag <legend>, ten vytváří nadpis skupiny těch několika formulářu uložených v tom FIELDSEDU a tam se dá změnit barva pomocí CSS, ale barvu toho zaobleného rámečku mě nějak změnit nejde. Jde to vubec
Petr
Pokud vím tak nejde, stejně jako třeba u SELECT (tam to vím určitě).
N pokud vím já ( a jestli to myslím taky tak jako Petr Bláha) tak je to takhle:
Mame např:
<FIELDSET align="center" STYLE="border: 2px solid blue">
<LEGEND>Formulář</LEGEND>
.......................
</FIELDSET>

A je to s modrou barvou. Mě to jede takže doufam že ti to pomůže.
Vaše Naše wosa
www.pixy.cz

článek "CSS: Stylování ve formulářích" asi v polovině této stránky:
http://www.pixy.cz/blogg/web/2003_04_01_archiv.html
Ehm, takže jde :-) Já jsem tentokrát neměl moc času to zkoumat, protože jsem pospíchal, tak jsem to vzal "zgruntu" se SELECTem.
Zpráva hlavně pro "wosu" !

Ten rámeček u FIELDSETU skutečně funguje, ještě podotýkám, že nastavení se musí provést ve stylopisu mezi tagy <head></head>. To co si napsal ty, mi nešlo.

Za druhý ten originální rámeček je pěkně zaoblenej a s přidáním stylu se změní na ostře hranatej. Nedá se to nějak obejít. Nevím jestli to je prohlížečem. Já mám IE 6.0
Petr
hm, me to funguje (spis fungovalo, v IE 5.0, tedka mam 6.0) a tam to jede taky.
No ale je docela jedno kde to je, jestli je to napsaný u toho (tedka newim jak se tomu říká) a nebo v <HEAD> a </HEAD> (globální tabulka stylů).
Co máš za windows?
Ale nechápu jak je to s tim zaoblenim, v IE 5.0 i kdyz sem měl orig. ramecek tak sem to mel hranaty. Takže s tímhle ti nepomůžu sorac.
btw <legendy> muzes vlozit i obrazek.
Asi ta zaoblenost rámečku u FIELDSETU bude možná tím, že mám Windows XP Professional, ten má už všechno pomalu zaoblený a na prohlížeči si myslím tolik nezáleží.
Petr
2Petr: V XP to jde v prohlizeci vypnout (to zaoblovani formularovych prvku v html dokumentech)
hm, bud jak rika sojkovec, bo tak ze su vypnes ty posranej skin pro XP, v zahlavi programu atd., proste si dej skin starych dobry 98 ;) (mozna je to blbost ale myslim ze to je tim, protoze ja mam tak XP Professional a mam to hranaty)
skin se primo vypinat nemusi, primo v nastaveni exploderu (Nástroje - Možnosti Internetu, karta Upřesnit) jde skinovani prvku na www strankach vypnout samostatne