Co říkáte na mou novou stránku?

Chci jen objektivní kritiku!
Jo a adresa je http://f1.unas.cz
A kde máš WZ reklamu?
Celkem pěkné ale trochu "prořídlé"
to:http://f1.unas.cz
Zablokovaný účet!

Přístup nebyl povolen, protože stránka nevykazovala přístup déle než 2 měsíce (po tu dobu nebyl zobrazen reklamní banner).
update: nebo banner byl umístěn v rozporu s podmínkami a potom berte toto jako žlutou kartu (po které následuje červená :-)
Účet je možné obnovit smazáním souboru .htaccess v domovském adresáři během dvou týdnů od zablokování. Pokud se tak nestane, účet bude po uplynutí této doby trvale zrušen.
Ujde to, ale ten banner by měl byt nahoře když je jen na úvodní straně
nooo dost som sa pobavil na ikonke "Pridat k oblubeným"... mozno keby tak "Pridat k hrozným", tak by som na to klikol. :-))

Tiez desat miestne pocitadlo - - - pfuuh, vidim, ze si sa pripravil na prietrž návštev.

Chcel si objektivne,, tak mas.



-PSY-
Preplacana grafika + web nema jakekoliv usporadani. Dale nesnasim "optimalizovano pro". Stranky maj fachat v jakymkoliv prohlizeci v jakymkoliv rezimu. Pocitadlo a anketa jsou sice pekny, ale udelat si svoje taky neni zas tak tezky ;-)
No uprime receno se mi Tve stranky nelibi.Nemaji smrnc.Po pravde musim rict, ze Tve stranky jsou dost hrozne "nezlob se, jsem uprimny clovek", ale na druhou stranu nevim jak dlouho weby delas a pokud jsi zacatecnik tak to neni zase az tak spatne :o).Toto www.czechcestovatel.wz.cz byl muj prvni vytvor "stranka pro brachu".Taky jsem z ni mel strasnou radost, ale dnes to citim vsechno uplne jinak.Mno...jinymi slovy "ucit se, ucit se, ucit se...vzdyt seznam taky nejak zacinal :o)
S pozdravem Cestovatel
No, hele, stránka je zpracována pěkné graficky, ale jinak není moc pěkná. vcelku se mi líbí, ale něco ji chybí. Dal bych tam více věcí, jestli ti můžu poradit. A taky, ona asi bdue dělaná ve FrontPage, že? Nebo nějakém podobném. Něco ti poradím, nauč se psát přímo zdrojový kod, a potom to piš třeba do Poznámkového bloku, nebo tak nějak. Je plno dobrejch programů, na stránky, ale kde se píše jen zdroják.
Chlape diky za odpoved.Ja uz to dnes taky citim uplne jinak :o)
hmm, trochu chude na grafiku./.
Trochu dost smutný,asi jako parte.Zkus to oživit barvama !
Už nehodnoť te, je to už starej odkaz co se nějak dostal na povrh! Podívejte se na datum prvního vzkazu!
No chlape,nic moc.Design je staromódní a melancholický.Málo toho.