Jak se naucit delat stranky?a kde pomoc sem nicka oproti vam mistrum

prosím pomozte mi sem začátečník a potreboval bych jen vysvetlit vse okolo delani webu neznate nakou stranku? ale ja to nechci delat pres html pripada mi to moc pracny jen pres word nebo powerpoint (spis pres word) pliis dejte mi nakej navod nebo stranku
<HTML>doporucuji kazdopadne procist: <a href="http://www.jakpsatweb.cz" target="_new"><b>www.jakpsatweb.cz</b></a>

pak treba zjistis ze nejaky Word ani neni treba a ze to neni tak tezke jak se zda.</HTML>
tak si daj vo worde ulozit ako HTML a mas stranku
No když se ti to dotoho nechce kvuli tomu že je to pracný nemá smysl se do toho puštět vůbec.
Nej je jakpsatweb.cz jak psal. nejlepsi je to delat v Notepadu.
Já dělám stránky ve Front Page a jsem max. spokojen. Můžete posoudit sami. http://www.snipercomputers.wz.cz
at sniper: tak jsem kouknul na ty tvoje strányk a hned po prvnmim kliku na odkaz se mi objevila "stránka nenalezena" ... tak nevim,¨jak je ten point dobrej
Mě ta stranka najede hned po prvním kliknutí! Tak nevím, kde je problém. Skus to bez "www".
Ta adresa mi jede. Už jsem viděla lepší i horší výtvory.
fůj - proč máš v title napsáno Your title?!
lama >> Nej je jakpsatweb.cz jak psal. nejlepsi je to delat v Notepadu.

uz jsi zkusil Golden HTML editor? Na
http://www.golden-html.com je ke stazeni free a je cesky ;]
wysiwyng (what you see is what you never get) nemam rad. nejlepsi je skutecne notapad (ve windows) a vi v linuxu/unixu
wysiwyg je i podle mého mínění fakt akorát pro někoho, kdo si v potu tváře udělá jednu malou stránku přeplácanou těžce vkusnými gif animacemi a nemyslí to s webem nijak vážně... Myslím, že když má člověk estetické cítění a nadání, je hřích zahazovat se s FrontPagem.
Freya: víš jak budou programátoři co frontpage v potu tváře dělali smutní ? :-//
No, znám třeba chlapíka, co píše ASP, ale je to lenoch a html dělá ve FrontPagi. Vypadá to hrozně. Řekla bych, že když už je někdo schopen naučit se serverové skripty, tak HTML v textovém editoru by měl snad zvládnout taky :-))
A programátoři, co dělali FrontPage....no, předpokládám, že Bill je za tu ostudu, co udělali, stejně dobře zaplatil :-)
Taky se může stát že u třeba umíš naprosto perfektně serv scripty a pak chceš udělat grfiku a najednou fik ... vůbec ti to nejde protože si vypadla ze cviku
To je možné.....že bych vypadla ze cviku s grafikou nebo designem se mi zatím bohudík nestalo, ale na druhou stranu, na skripty jsem úplně dutá. Asi je to otázka preferencí :-)
>Freya >wysiwyg je i podle mého mínění fakt akorát pro někoho, kdo si v potu tváře udělá jednu malou stránku přeplácanou těžce vkusnými gif animacemi a nemyslí to s webem nijak vážně...


takze jednu malou stranku :-o? a v notepadu jich delas kolik?
nechapu co ma editor HTML spolecneho s gify?
a proc pisete o FrontPage? ja jsem nepsal obecne o wysiwyg (mimochodem znam jich spoustu a vetsina neni moc dobrych, psal jsem konkretne o jednom. Ten mimochodem pouzivam hlavne kuli zvyrazneni syntaxe coz dost ulehcuje praci a prehlednost hlavne u vetsich projektu.
Miluju lidi co nemaj o necem paru a srovnavaj s nejakym FrontPagem
Freya>

a Freya kázala tak:
" Slyšte všici! K tvorbě webů svých jen notepadu užívati budete a na jiný způsob ani pomysleti nesmíte! Sic za hlupáky, jenž s programováním vážne to nemyslí, mnou označeni budete. ? Toť se rozumí že i ti kteří flashové weby dělati chtějí, tak pouze v notepadu činiti tak mohou! "

uff no jistě a všechny firmy jeko např. Adobe, Macromédia atd. vyrábějí software pro tvorbu webu jen pro lidi co to nemyslí vážně a v potu vytvoří jednu stránku? a desetitisíce za ty programy utrácejí asi proto že nevědi co s prachama co?

Každý má právo na názor ale tohle?:
>>wysiwyg je i podle mého mínění fakt akorát pro někoho, kdo si v potu tváře udělá jednu malou stránku přeplácanou těžce vkusnými gif animacemi a nemyslí to s webem nijak vážně...
Nic o me nevíš a vsadim se že ani o programu o kterém jsem se zmiňoval!
Mimochodem Golden HTML editor je v podstatě vylepšený notepad ale mnohem mnohem mnohem mnohem lepší. Pracuje se v něm také jen psaním kódu a ne vkládáním prvků (objektů co já vím jak to nazvat) jako ve FrontPage.

Takže možná by to chtělo aby sis rozšířila obzory nebo jen trochu přemýšlela než něco napíšeš a odradíš tak začátečníka od psaní kódů v nepřehledném, chudém atd. notepadu.

PS. někomu stačí poposednout a hned se přemýšlí lépé :))
bit27 >> je mi líto, jestli jsem ti způsobila nějaké psychické problémy :-P
A říkala jsem něco proti Flashi? To je úplně jiný píseček!
Kdybys nejenom kecal, ale taky četl, viděl bys, že Flashe se docela zastávám, i když sama ho nepoužívám.
A taky tu nějak nevidím nic, v čem bych někomu vyvracela to, že barevná syntaxe se může používat - taky ji mám celkem ráda, je to příjemný detail. Psala jsem tu snad někde něco o tom tvém GoldenHTML editoru?! Jenom tvrdím, že dobrý designer napíše web bez přístupu na internet a vystačí si byť třeba jenom s holým textovým editorem a jedním prohlížečem.
Notepad je pro začátečníka opravdu nejlepší - když musí jednotilvé tagy opravdu vyťukat znak po znaku, zapamatuje si je. Jasně, není to pro lenochy, ale praxe s prací bez berliček a ulehčení se vyplatí.
A proč si, krucifix, myslíš, že tam píšu "podle mého mínění"? Každý má právo na názor. Já taky. A příště, než začneš někomu spílat, si opravdu přečti, co píše.
freya>>psychické problémy máš asi ty, ostatně je to vidět na tvém vyjadřování:"Kdybys nejenom kecal...A proč si, krucifix, myslíš..." asi inteligentka (snad jsem tě nerozčílil? ":))
>>Notepad je pro začátečníka opravdu nejlepší - to je opravdu tvůj názor.
>>když musí jednotilvé tagy opravdu vyťukat znak po znaku, zapamatuje si je. Jasně, není to pro lenochy, ale praxe s prací bez berliček a ulehčení se vyplatí. - bez komentáře, přečti si znovu a v klidu můj text a poposedni si :))
bit27 >> Mám dojem, že jsem ti musela nechtěně šlápnout na nějaké kuří oko, že jsi reagoval tak divně pobouřeně...
Pravdu máš v tom, že jsi mě fakt trochu naštval. A jestli máš dojem, že inteligentní lidi nenadávají, asi s nimi nemáš moc zkušeností ;-)
Inteligent o sobě nikdy neřekne že je inteligentní...
Neříkám, že já jsem nějak extra inteligentní. O tom se může přesvědčit každý, kdo by mě někdy načapal při mých vzácných pokusech o php. Ale taky si nemyslím, že bych byla tak blbá, jak si myslí tady bit27. Howgh.
Freya: Kolikati bodů si dosáhla v IQ testu národa ?