hodnocení stránek 3.A na OAML

dobrý den... chtěl bych vědět váš názor na naše stránky... kritizujte uplne vsechno, rad bych vedel co je dobre a co je spatne... predem vsem dekuji.

S pozdravem Luboš Lagin
To je zajímavý že 90% lidí co chce hodnotit stránky nenapíše adresu .. to je pak těžké..
http://www.oaml2005a.wz.cz/
...je to tak?
Freya: urcite jo, protoze je tam author podepsanej..

SOKY: nesnasim popup okna, a zvlast ne ty, co se otviraj po zavreni stranky
jo ta adresa je http://www.oaml2005a.wz.cz
- co se týče vyskakovacích oken, tak jinak anketa nejde udělat efektivněji. Taky bych to jinak nevyužíval... A vyskoci po odchodu z halvni stranky. No jo jporad neco jineho aby tm lidi hlasovaly... :-)
Až na ten popup je to fakt hezké. Jenom pár maličkostí - proč se odkaz na main jmenuje "domácí stránka"? Já tomu říkám spíš domovská stránka....nebo klidně Home. A proč je tenhle odkaz v menu až mezi posledními? Standardně se umisťuje do navigace jako první položka. To trošku narušuje jinak povedenou orientaci.
Ještě mi tam moc nesedí hlavička - jak je krátká, vypadá dost bannerovitě. Spíš by tomu bodlo roztáhnout ji nad všechny sloupečky. Bylo by dobré umístit do levého horního rohu odkaz na hlavní stranu - zvlášť na velkých webech je to ceněná pomůcka v navigaci.
Jinak nevidím nic, co by se tomu mělo vytýkat, je to povedené a vypadá to profesionálně.
F.
ty joo docela dobrý.
Jen TODAYS MENU jak tam jsou ty šipky tak ty bych dal na levo ne na pravo vypadá to trošku divně.

A pak bych změnil tu hlavičku.ale jinak se mi to líbí
No takže plánuji nalevo od halvičky udělat odkaz do oblíbených a jako na domovskou stránku, co se týče pravé strany hlavičky, tak tam bude nějaký asi flash, ale nevím co ještě udělám kdyžtak mi poraďte...
Generátor čísla co ZARUČENĚ padne v nejbližším losování sportky :D