rollovací menu

Jak udělat rollovací menu.Např ¨mám odkaz/text NĚCO a chci aby so popřejetí odkazu/textu ukázala další podnabídka.Hlavně aby to bylo hezký a pracný než hnusný a jednoduchý.
nuze pomoci javascriptu, html a css, jestli nevis, o oc jde ,bylo by to obtizny na vysvetlovani, najdi si priklad na webu a uprav si ho, nebo lepe, porid si publikaci o HTML a CSS, a mas vyhrano..
http://www.alistapart.com/articles/dropdowns :-)
Freya> ma to par much - napr. se to hodne tezko predelava do vertikalniho... :-/ coz jsem nakonec vyresil ;) takze kdyby nekdo potreboval navod na vertikalni, tak jsem tu...
Hlavně si to najdi na cizím webu nějakého drsné típka, zkopíruj vzhled i copyright, udej svoje jméno, a poštovní adresu. ;-)
Kdo říkal něco o kopírování vzhledu? A když použiju něčí návod, tak mu na stránkách poděkuju. To je normální postup, aspoň u mě...
Ne. Všichni lidi nemusí být jako ty. Vím své. Jednou jsem se hold strašně ukrutně učil všechno možné o heckingu, protože jsem se ocitl na straně toho "drsného" típka, ale neměl jsem k dispozici jméno a adresu... no a... nějak sem si to příliš vzal k srdci...