Pomoc zo stránkou

majkls >> pokud ti nezáleží na čistém kódu ;-)
To není pravda. Záleží jakej WYSIWIG používáš. ( Třeba u mozilly je jeden dost dobrej přibalenej...). Styly a další serepetičky doděláš v Notepadu, ale článek napíšeš ve WYSIWIGu, protože to je rychlý a efektivní.
majkls: nauc se cist html jako kdyby to byla kniha, a az zacnes automaticky vnimat barvy zapsany hexadecimalne, uvidis, ze prostej text je nej..
Já tvrdím že nejlepší je kombinace WYSIWIG + něco... Je sice hezký umět vnímat styly a barvy, ale když píšu článek, tak píšu delší text a nehodlám se starat o to, jestli jsem támhle někde nezapomněl nějakej tag. Stačí, když naházím hrubky do textu, a musím je pak opravovat. To je labůžo..
Nejlepší je naučit se nepsat pravopisné chyby a zároveň omezit překlepávání tagů a ještě k tomu chápat hexadecimální barvy. Ideální kombinace, která mě ještě nezklamala :-)
idealni je pouzivat topstyle 3! :)
Tak jak tak koukám, jsem na tom dost bídně: HTML, PHP, SQL, CPP, JavaScript neumím a design + grafiku + CSS neznám...
majkls: nejsi sam.. :-(
ale no tak - jste nejak pesimisticti... :-/ v klidu chlapcí! ;)
Freya : Pozri sa teraz!
Je to pre kamošov z triedy aby som nemusel každému posielať zadania takto ím dám čo uvážim za vhodné a neotravujúma s telefonátmi"poslimi to..."

Mám na stránke Donwload - zadania a potreboval by som počítadlo koľko krát to bolo stiahnuté ako to je napr: na redbosse.cz, nech sa zobrazí vedla suboru kolko krát bol stiahnutí.
Neviete niekto také niečo?
mrkni se na majkls.wz.cz. Tam zadej do vyhledávače odkazů(pravý panel) PHP nebo SQL. Je tam asi 35 setříděnejch odkazů. Na ty stránky se mrkni, a třeba(určitě) tam něco najdeš. Já si totiž všechny odkazy zpaměti nepamatuju.
A niaky vyhladávač, ktorý by vyhladával na mojej stránke a na celom nete?
No moc to nevyhladáva ked dám:POČítadlo tak nič
majkls:počítadlo návštěv u každého článku?
Prosím pošli mi html kód na to počítadlo na stiahnutia súborov a návšte u článkov.
dík
Stano: html kodem to udelas dost tezko, na to potrebujes PHP
Tak mi to niekto pošlite a napíšte ako to mám vložiť a aky program použiť.
Prosíííííííííím!
2stano:tak zadej PHP nebo SQL....
no tak jsem se dokopal a mrknul jsem se ti tam
www.php.web2001.cz
phpweb.sinister.cz
www.pcsvet.cz
casopis.programator.cz
www.kosek.cz
....
Fakt díky ale ako koľvek čítam tak vždy to je v PHP.Ty vieš v tom robiť že?
NEvie viekto ako to vložím do GOLDEN html?
Crtl+V ;-)
NO ale tam sa píše že:Na začátku si vytvoříme v databázi tuto tabulku,A nyní se můžeme vrhnout na samotný zdrojový kód. Nejprve si pomocí fce date() zjistíme dnešní datum a jaký je dnes den.
a potom již jen stačí vybrat z tabulky správné jméno,Poté přiřadíme proměnné $jaky_den dnešní den a už můžeme vypsat dnešní den a datum.

TAK SA ROBÍ KTO MA DNES SVIATOK z programator.cz
Tak ako?
Nemohli by ste mi poslať uz hotové zdrojové kódy v PHP:
SVIATKY, POCITADLO STIAHNUTI, PRECITANYCH CLANKOV, kolko ludi je ONLINE?
No já jsem měl ze začátku podobný problém. A řešil jsem jej posvém. Mrkni se na majkls.wz.cz?tm=php&cl=svatky . Skript neobsahuje žádný záludnosti, počítá i kdo má svátek za týden. Měl by chodit bez databáze a problémů...
A tie ostatné?
A ďakujem všetkým ktorý mi radia a pomáhajú, lebo už som sa stetol aj s najdi si sám!
A odkial zoženiem plug_in na Goldena?