Design

Změnil jsem design stránek, ale nějak si nejsem jist, vypadá to tak nějak amatérsky. Zajímá mě co si myslíte o designu(ne o kódu)?!
Abych nezapoměl http://mareksatanik.wz.cz ikdyž už jsem známá osobnost přecejen to sem napíšu!
tak ono záleží na tom co si člověk představí pod slovíčkem amatérsky?
Pokud je vzhled na velice dobré úrovni jak graficky i kódově pořád může být jen amatérský,pač podle mě je amatérský každý web který ještě něco nevydělal. :-)))

Jinak je to takové chudé
Iframe v menu dole scrolluje do strany, dopřej mu trochu víc místa.
To pozadí v hlavičce vypadá trochu divně, jak na sebe při opakování nenavazuje - kdyby se ten obrázek na okrajích rozpíjel do nějaké barvy, třeba tmavě šedé, navazovalo by to líp.
Obrázek v hlavní části stránky (pozadimenu.gif) by klidně mohl měřit 1 x 4 px - dva pixely světlé, dva tmavé (nebo 1x2px, kde by byly ty výsledné proužky velmi tenké). Nejen, že by pak neměl 30kB, ale navíc by se tím dalo zamezit takovým těm světlejším pruhům na místech, kde se to pozadí opakuje.
Odkazy v menu nejsou moc dobře čitelné - jsou malé a to světle šedé pozadí by se dalo vyměnit za velmi tmavě šedé.

Teď ke kódu: menu by se dalo zapsat elegantněji než jako tabulka. Můžou to být třeba <a>, kterým v CSS nastavíš display:block. Nebo to zapsat jako seznam:
<ul>
<li><a href="" title="">odkaz 1</a></li>
<li><a href="" title="">odkaz 2</a></li>
<li><a href="" title="">odkaz 3</a></li>
</ul>

Teď ke konstrukci <td class="text" id="mefont" align=center>. Ten align tam vůbec nemusí být - v CSS můžeš nastavit text-align:center jedné třídě a nepsat se s tím tolikrát. Id nastavuješ všem odkazům v menu stejné, což bys neměl - id je věc, která se nesmí použít pro víc prvků, vždycky jedno id jen pro jeden tag.

Tvůj stylesheet je neuvěřitelně pečlivě uklizený! :-) Na nadpisy správně používáš tagy h1,2,3 atd.
Zkus se propříště vyvarovat věcí jako <body background=pozadimenu.GIF text=#eee8aa> - tagy a atributy, které slouží jenom k ovlivnění vzhledu, do správného HTML nepatří.
Vidím, že používáš CSS pozicování. S touhle dovedností můžeš pomalu zanechat tabulky a iframes daleko za sebou :-)

Sorry, jestli do tebe moc reju, ale vidím, že si osvojujueš dobré návyky a rozumíš CSS.
S trochou snahy bys myslím zvládl úplně separovat vzhled od obsahu (tzn. v HTML bys mohl mít napsané jenom významové tagy, jejich třídy a id a veškerý vzhled ovládat jenom tím úhledným stylesheetem).

Jsi talent :-)
To rejpání mi nevadí, když je k něčemu užitečné! Většina tech chyb o kterých mluvíš už nedělám je to jen pozůstatek mé staré stránky, kterou jsem lechce předělal, ale z lenosti jsem některé věci už nechal jak jsou. Ale iframes bych si ponechal, jelikož dost často aktualizuju menu a nechce se mi zatím do php!
Hmm, až na trapě umístěnou reklamu a ten nadpis bych troške odděllil (např linou)
Znáte někdo Namo Web Editor? pokud můžu doporučit, fakt dost dobře se tam dělaj stránky...