Cao Freyo, videl sem tvuj web a hned me napadlo, ze se v breznu kona soutez o nejlepsi web (http://www.juniorinternet.cz/) a tam by ses mohla umistit! Doufam, ze to skusis. #lama
je to sice to Freya ale:
Jak chce někdo hodnotit web někoho jiného když ten jeho stojí za h....
čekal bych nějakou grafickou bombu a ono tohle
ps. teda ty projekty co vyhráli jsou některý docela dobrý
2albertino: No jo, maj table design:(
2albertino podruhe: No treba superhosting je dobrej, ale ty ostatni nejaky sou fakt hruza!
> No jo, maj table design
a ještě jednou, aby sis všiml, jaký blábol z tebe vypadl:
> No jo, maj table design
Takže:
1) table design != špatný design
2) CSS design != dobrý design
3) co mě víc vytáčí je toto:
......<font face="Arial" size="1">.....
4) dále je zvláštní, že používají DIV na řádkové elementy a SPAN na blokové.
5) také uvozovky atributů jim nic neříkají
Tato soutěž je výjimečná příležitost, jak pošpinit jméno svého webu...
no tak nevím mě je 15, ale do tété "soutěže" bych se nepřihlásil... proč? no prostě, protože se mi dělá blbě, když vidím zdroják těch stránek... :( sám dělám v xhtml, css, php, mysql... :D
Freya> ani tobě se tam přihlašovat nedoporučuji - máš na víc... ;)
Tak az se Freya pristi rok prihlasi na Interzen a je to:)
Sorry, že odpovídám takhle pozdě, o víkendu jsem nebyla v Praze...
Koukala jsem se tam. O zdrojáku těch stránek si myslím totéž, co už tu bylo řečeno. Dalším důvodem, proč se tam nepřihlásit, je fakt, že jsem nikde neobjevila jména porotců.
Tyhle "dětské soutěže" se mi líbí málokdy - je to trochu jako hodnocení nejlepších školních stránek při projektu Internet do škol: vyhrávají weby, za které bych se sama styděla, a naopak se neumístí mnoho kvalitnějších prezentací...
Taky si myslím, že označení nějakých stránek jako "dětské weby" je docela zcestné. O kvalitě nerozhoduje věk, ale zkušenosti. Někdo, kdo dělá weby od třinácti a je mu sedmnáct, udělá určitě lepší stránku než třicetiletý, který se o totéž pokouší první týden...
Freya> hm, tak teď zase přidám něco já k tématu:
zdroják se možná bude předělávat - napsal jsem jim, nabídl jsem pomoc
ale nic to nemění na tom, že se účastnit nebudu... 1) nemám projekt, co bych tam dal 2)nikdo se tam o zdroják nezajímá 3) grafika je taky minimálně hodnocena
shrnutí: co bych tam dělal? :D a co bys tam dělala ty, Freyo? ;)
na druhou stranu musím uznat, že projekt je zajímavý a na to, že ho dělaj "děti", tak dost dobrý... :) brzy budu podrobně informovat, protože mám na ICQ "vedoucího"...
Zdroják je nezajímá, grafika je nezajímá.... takže to znamená, že vyhrát může klíďo stránka z Frontpage s grafikou z Malování, která bude ale plná zajímavých povídek? :-o
To ale pak už není ani tak moc o webu, spíš o jiné tvorbě, kterou někdo jen tak mimochodem hodil na internet...
<HTML>http://www.juniorinternet.cz/
nejsou spatne.. mozna maji spatny zdroj ale vypadaji klasicky orientacne oficialne... libi se mi.
kdybych tam mel byt v te soutezi jeden z hodnoticich tak by to vsichni meli opravdu tezke...</HTML>
ne tam de spis o obsah webu ... takze jim do toho moc nenadavej... sou to fajn lidi, ti co to delaj a ja jim fandim... ten zdroj mozna budu predelavat, no a mimo, koukni se na projekty co tam vyhravaly... vetsina je hodne dobrejch... napr. superhosting.cz nebo online.dune.cz atd.
i kdyz jsou tam i weby, ktery bych osobne mezi viteze nevybral... :(
BTW přivítejte mezi sebou nového porotce... ;)
No tak, ja bych tam nejakej projekt dal, ale este zadnej nemam:). Muzu se este dvakrat prihlasit do junior webu a pak az do projektu, kde uz o design jde:(
BTW Miro, tobe uz asi pod 18 neni co? Mohl bys tam dal WZ:]