CSS - vlastnost colspan

Mám takový dotaz, existuje v CSS nějaká vlastnost, která by zařídila funkci colspan, čili, že buňka v tabulce bude zabýrat třeba stejné místo jako tři buňky pod ní ( asi by to šlo vysvětlit i líp, ale určitě všichni víte o co jde... ). Zatím to mám v tagu td, ale zajímalo mě, jestli to lze udělat pouze s pomocí CSS?

Díky moc
Jestli to má být tabulka viditelná a použitá k prezentaci informací jako opravdová tabulka nějakých údajů, nevidím důvod nezapsat colspan přímo do HTML.

Ale když už, tak přece můžeš vyrobit nějakou class, ve které bude zapsaná výška a šířka políček, stačí to spočítat...
Jo je to na zobrazení dat, ne na layout. Jen mě to napadlo, jestli neexistuje nějaká css-vlastnost... Takže na to asi kašlu a nechám colspan v tagu td :-)
Hele freyo, jen si rikam, ja se moc v pripojenich nevyznam, ale je divny, ze nam "chellakum" to pise do adresy furt mistral.cz ;)
Promin, napsal sem te s malym F, sry;)
To mi taky poněkud vrtá hlavou. Přes tyhle technicky-připojovací věci jsem totální laik, ale hádám, že to tam nechali prostě z lenosti ;-)
Jsem vcelku zvědavá, jestli se to někdy změní, nebo jestli se nám tam bude vypisovat mistral.cz ještě v dobách, kdy si už nikdo nevzpomene, co to bylo :-))
Tahle chellovitá změna se mi moc nelíbí, museli jsme doma přejít na dražší variantu :-/ A teď ještě strašidelné zvýšení DPH - jejej...
Malé f mi nevadí. Vadí mi akorát, když si v mojem nicku lidi občas pletou y se z ;-)