skating str

moje ubohá stránka je http://skating.webz.cz já vím nic moc ale ohodnotne je mi 8
mě se to docela libí..
jen to logo (nebo jak se tomu řika) bych rozrezal aspon na tri obrazky mam dial-up a je to hruza nez se to nacte
no a odkazy nefunguji
Není to špatné, ovšem mouchy to má. Věk, který uvádíš, se mi nechce věřit... i když je možné, že ti s tím výrazně pomohl buď někdo starší, nebo spíš nějaký vševědoucí HTML editor.

Za nejvýraznější chybu považuji fakt, že v IE vypadá URL uvedené v odkazu takhle:
http://skating.webz.cz/data_files/download.htm
...zatímco moje Mozilla Firebird uvede tohleto: http://skating.webz.cz/data_files\download.htm - z čehož vyplývá, že odkazy si jaksi neprohlédnu.

Kód je tabulkový a typicky zastaralý. DTD tam je, což je fajn. Na druhou stranu zrovna u téhle stránky nemá moc smysl, protože i jako html 4 transitional stejně vyplivne přes 40 chyb.

CSS stylesheet je za prvé nějak zvláštně zalinkovaný (href="text-styles.css" tppabs="text-styles.css"). Za druhé velmi uklizený a úhledný a za třetí naprosto neúsporný, plný zbytečných zápisů.

Vzhledově to sice není ta největší perla, ale rozhodně neurazí, což je dobrý výsledek.

Jediné, kvůli čemu bych byla ochotna uvěřit, že celý ten projekt (pokud to není z nějakého WYSIWYGu) je dílem osmiletého človíčka, je pravopis ;-) Běžné chyby nevytýkám, protože by mi z toho ťukání upadaly prsty, ale slovo "zprpení" místo strpení...to má šmrnc :-))
no můj věk je doopravdy 12 ale furt mi to nějakou hlášku že je chyby na bůhví jakém řádku v čem to je ? díky


je to na rychlo udělaná asi za 15 min
A co ti tu chybu hlásí? Validátor? Prohlížeč? Editor?
Validátor W3C svoje pohnutky většinou docela dobře vysvětluje a ve chvili, kdy opravíš jednu, zmizí tři další, které se na první chybu vážou.

Proč si necháváš hodnotit stránky, které jsi udělal za 15 minut? (docela slušný výkon, když vezmu v potaz samotnou rychlost práce s klávesnicí a pohybu myšidlem, když už nic jiného). Já svoje stránky předhazuju publiku až po relativně detailním zkoumání...

Věnuj té chybě o pár minut víc, ono tě to nezabije...

Proč, lidi (nejen tady Vaša), lžete o hledně věku? Chápala bych, že někdo hodně mladý se chce postaršit...ale takhle naopak? To si myslíte, že vaše stránky nejsou na váš věk dost dobré?
pičovina!
No já kdybych sem dal link na svoje tak umřu hanbou a víckrát bych se tu nemohl ukázat....
for MIKE:
Proc by si umiral hanbou?normalni lide se ti smat nebudou ani te nijak urazet
jen poukazou na chyby ktere tam mas poradi ti....atd.
Mike >> jen se nestyď a předveď se :-)
HM...