Správný webmaster by pro svůj zdrojový kód položil i život !
Dám ti radu, buď žádnej zdroják nepiš, nebo tam použij 20 x body 30x title, atd, pak se ti tam nikdo koukat nebude (pokud se to nebude rozebírat na tomto fóru:))
No, co říct!
Kopat 10-m jámu je pro nedostatek času a dobu, po kterou by se kód přenášel ke klientovi nemyslitelné.
Sebevražda je sice řešení, ale nemám pojistku a nekromantů spousta...
(telepatů taky)
Rejpálkovi jsem to napsal v PHP - nejde mu to....
Aby jo - otevřel v editoru, stiskl F12 a myslel že to nasimuluje server či co...
No a já píšu jiný blbosti.
.... další díl pohádky Rejpal a já uvidíte zítra ve stejnou dobu ....
:)
Hele je sice pravda ze se to da vzdycky obejít, ale je humus kdyz ti nekdo stahne zdroják zmení barvu a dela pak machry.....to pak jen tak brouzdas po netu a vidíš tvůj web v jiných barvách!Je to na pytel že to nejde...já se teda nebojím protože moje stránky by stejně nikdo nechtěl ale znám kámoše, kteří to zažili!
To Tactic: To by ti tví kamarádi měli by být hrdí. Já bych byl pyšnej kdybych viděl mou stránku jinde. Je to pocta když si tě někdo bere za vzor!
Metalus >> a je ti příjemné, když zloděj sklízí bouřlivé ovace za tvou práci? :-(
Aspoň ti to dá lekci v sebeuvědomění a neulpívání na materiálních záležitostech:)
Řiká vám něco pojem OpenSource?
Prostě to dělejte pro radost, buďte na svou práci hrdý a nabídněte svoje vědomosti ostatním. Vy jste se taky učili od jinejch.
Aspoň já to co umim NEobdržel jako vnuknutí:)
tak piste prasacky kody pro prasacky weby a mate jistotu ze vam je nikdo neukradne :lol:
viděl jsem i stránku, která se tvářila, že žádný zdroják nemá, nahoře byl jedn řádek, pak tři obrazovky prázné a pak začal teprve kód, nebo by se dal podvrhnou jiný zdroják, který by se vtvořil samostatně jako html dokument a po udáosti onclick by se otevřelo nové okno s tím souborem, ale stejně kdo by chtěl, tak by si to našel a použil :)
... Ale moc příjemný pocit není, když na netu vidíš dvoji stránku a někdo cizí si tam hrdě píše, že je to jeho velotýdenní výtvor ...