Problém s externím Javasriptem a CSS

Dělám si stránku a mám dva podstatnější problémy!

1/ CSS - když vložím do stránky CSS jako externí soubor style.css, tak mi to nenačte pozadí do DIVů. Když je to ale normálně interně ve stránce, tak to funguje :(...

2/Javascript - když si kód menu vložím do externího souboru menu.js, tak to taky nefunguje. Jinak ve stránce to funguje :(...

Mohly byste se na to někdo prosíííím mrknout?! Ty stránky zatím ještě nejsou dodělaný, je to jen prototyp...Stránka s interním CSS a Javascriptem je http://prufung.wz.cz/index.htm, stránka s externími soubory je na http://prufung.wz.cz/index2.htm.

Dík!
Ad 1 & 2:

špatná relativní cesta (musí být vztažena k pozici toho CSS - ne stránky)
Ten problém s CSS je jasný: stylesheet máš na http://prufung.wz.cz/styly/style.css , zatímco obrázky jsou v adresáři http://prufung.wz.cz/design/.
Takže tvé externí CSS hledá obrázky v neexistujícím http://prufung.wz.cz/styly/design/.
Praktičtější je mít stylesheety v rootu, spolu s indexem. Nebo uprav URL v externím stylsheetu např. na "../design/levy.jpg". Nebo piš absolutní adresy. Jak je libo.

btw: Víš o tom, že http://prufung.wz.cz/index2.htm při prohlížení Geckem zobrazí to menu? Jenom odkazy, bez zvláštních efektů a grafiky. Netscape vlevo nahoře, Firebird zhruba uprostřed (spíš napravo) nahoře, hezky přes banner wz. :-)
Dík! Ten nedostatek v CSS už jsem napravil :)...

2Freya: To je tim, že na index2.htm mam to menu vložený externím javascriptem a v něm mam nějakou chybu :(...To musim taky ještě nějak dořešit!
Už sem to všechno vyřešil :)!