(pro admina) podle čeho se rozhodujete.....

.... jaký web smažete a jaký ne a nemyslím tím jestli překročil podmínky webuzdarma, ale myslím tím jestli se ty miro osobne(nebo někdo z teamu webzdarma) koukne na daný web a když neodpovídá podmínkám na webu zdarma, tak ho smažete
ted nevim o co presne ti jde (nemyslim to zle, ta veta muze znit taky docela utocne), nechtel bych byt v tomto prilis konkretni

kazdopadne: zadna metoda neni 100%tni, prioritou je nezatezovat linku do zahranici weby, ktere nesplnuji podminky a je tam hodne velky provoz ... takze tyhle weby maji velkou sanci byt smazany behem nekolika minut az hodin v kteroukoli dobu
.....nebo jakej je dovolenej maximální přenos dat na free webuzdarma
zadne takove cislo neexistuje
větší, než malé množství ;-)
možna sem to blbě napsal. Jak můžu max. zatěžovat free server webzdarma přenosem dat(100GB/měsic;)) a kdy smažete web na wz.cz, např. když prěkročí třeba 5GB/měsic
>>Autor: mira (admin) (---.cekit.cz)
>>Datum: 25. 08. 2002 23:13
>>
>>zadne takove cislo neexistuje
zatim (za 2,5 roku) se nestalo, ze by nekdo takovy (s takovym velkym provozem) neporusoval pravidla (warez atp.)
Hele, míro kontrolujete ty mp3 nebo to rovnou mažete?
a jak kontrolujete warez, sexmovie, mp3? Nějakejma programama? a co když je warez, sexmovie, mp3 zabalenej v .zip souboru pod názvem "moje_rodiné_fotky.zip" nebo "referáty.doc" to nemůžete zjistit?!!
Přece nekontrolujete každej takovej soubor osobně.
(;a určitě kontrolujete přenosy dat jednotlivých účtů;)
V pripade, ze si soubor referáty.doc budou stahovat tisice uzivatelu ze zahranici, asi to bude podezrely :)

Radek
lamersky otazky... myslite, ze ma mira cas odpovidat na takovy veci? :-))) (treba jo)
pravdepodobne, pokud si tam ulozis mp3 zabalene do zipu s nicnerikajicim nazvem a nikdy to nikdo nestahne, tak to tam nejakou dobu prezije (mozna dost dlouhou:-)

pokud tvuj ucet zacne delat prenosy, tak urcite na to upozorni robot (neni potreba koukat kazdou hodinu do logu) a pak se na to nekdo mrkne, co ze je na tech tvych fotkach tak zajimaveho.

m.s.
To se stejně blbě dá definovat, většina MP3 je :-) legální :-) a když né tak si je upravíš na legální, já mám 30 GB MP3 a jenom 300 MB jich bylo nlegálních...
nechapu... to by jsi mi mohl lepe vysvetlit, jak z nelegalni udelas jednoduchou upravou upravis na legalni???

btw: treba osa ted chce vybirat poplatky i za melodie v ustrednach a podobnych kravinkach - museli jsme to ted predelavat na neutralni pipani (snad to neni v nejake zname osnove:-) ...

m.s.