Kritici sem :)

Velice povedený desing. Ale co kdybys nastavil okno prohlížeče na pevnou velikost tak, aby šlo vidět jen to co má? Myslím to menu. Kazí to celkový dojem. Ale hodnotím pouze grafickou stránku webu. Ta obsahová také není špatná (na osobní web).
mno je fakt ze kdyz sem tu stranku otevrel v rozliseni 1280x1024, bylo to vysouvaci menu trochu nemocny .. a jestli uz musi bejt vysouvaci, at se vysouva rychleji, aspon mne se nechce cekat takovou dobu nez se objevi .. jinak do zdrojaku sem se nedival a k obsahu namitky nemam
Nepočítal jsem s tak velkým rozlišením jako je 1280×1024, ale už je to uzdravený :)...

2lynx: Kdo si počká, ten se dočká ;)...Myslím, že to vysouvání netrvá nepřiměřeně dlouho!
Ale i tak sem ho zrychlil...
* Na prvni pohled velice efektni grafika
* Na druhy pohled uz moc ne, protoze se na tom pozadi blbe cte, zkus snizit kontrast, aby ta "deska" pro obsah byla jako polopruhledne sklo, a pozadi skrz ni jen malinko prosvitalo - takhle se to vazne neda cist.
* Menu pekne, ale nema non-script verzi. Zkuste udelat menu jako soucast dokumentu, ktery by az onload JavaScript "schoval" za levy okraj a onmouseover by ho vyjel...
To vyjizdeni je hezke, ale chvilku mi trvalo, nez jsem si toho napisu menu vsimnul (mimochodem ten napis menu za designem cele stranky pokulhava, nevim proc, ale nelibi se mi - je takove nejake kostrbate ci co).
Novis: pozor na ten redirect.. je to poruseni podminek
2Sojkovec: Načasoval sem ale ten redirect tak, aby se stránka přesměrovala až po zobrazení reklamy...To je taky porušení podmínek?
Novis: ano