missnet.cz - prosím o kritiku

Zdravim,
prosim o kritiku a hodnoceni webu http://www.missnet.cz

Diky
Robert
No, na první pohled mě ten web nijak neoslnil. Hlavní problém vidím v do očí bijící nesourodosti vzhledu. Ta žlutá a fialová je dost agresivní, ale pro tenhle typ stránek budiž. Modré odkazy a světle zelený sloupec vpravo mi do toho pořád ne a ne zapadnout ;-)
Je tam ovšem tolik velkých log sponzorů a reklam, že chudák stránka vypadá jak závodní auto - je to polepené inzercí pomalu i na podvozku.
Hodně mi vadí ta dvě loga (nebo logo a nadpis). Hrozně se od sebe liší stylem - jedno trochu okousané, zubaté a blikající a druhé jak vystřižené z éry fascinací 3D vzhledem písmenek. Jo, a první dvě loga sponzorů jsou taky okousaná.
Mám pocit, že nejlíp ten web vypadá s blokovanými obrázky a javascriptem...

teď ke zdrojáku:
Metadata mě úplně uzemnila... těch je! :-)
Akorát keywords začínající na "amatérky, bezvadné, blondýnky, brunetky" ve mě vzbuzuje dojem ještě úplně jiného druhu stránek :-/

Zbytek kódu mě po takovém namlsání slušnou hlavičkou docela zklamal - je to utabulkované xmrti a důkladně vyztužené nedělitelnými mezerami. A odbrkané. Potěšilo mě, že nadpisy jsou opravdu označené h1, h2 atd...

stylesheet:
Nějak mi neštymuje, k čemu je <body class="bod"> ;-) Nehledě na to, že body bývá obvykle na stránce jenom jednou, a tudíž by to spíš než class mělo být id.
Rozměry všeho možného, hlavně písma, jsou tam zadány napevno, takže v IE si uživatel nemůže přizpůsobit velikost písma svým potřebám. Což třeba takhle font-size:small?
Většina definic barev by se dala zkrátit o tři znaky: #ffffff > #fff , #7744dd > #74d.

Je to samozřejmě lepší než většina toho, co lidi tady na wz dávají ke kritice, protože je to ziskový projekt na vlastní doméně. Jako celek to nepůsobí neprofesionálně, ale ten pocit drsné komerce z toho málem odkapává na podlahu... :-(
to logo se mi nelibi...jak to tam problikava

freya rekla vse podstatne ;-)

nikdo se ji tu nevyrovname :-)))

proste tady kraluje
albertino >> v tomhle s tebou nesouhlasím... jsou toho tuny, co neumím :-/
Freya > jo, to možná jo, ale kritika ti jde skvěle
Diky za nazory. Beru je na vědomí a pokusem se s tím něco udělat.

Robert
http://www.missnet.cz
pekna stranka ale ti vytazky
:)
a nepozriete sa aj na moju stranku je na
www.najrokfort.webzdarma.cz
<HTML>je to dobre</HTML>