Z tabulek na CSS

Tak jsem nakonec , přes všechna svá přesvědčení, že tabulky jsou nejlepší, vyslyšel vaše rady a zlikvidoval v hlavní konstrukci téměř všechny tabulky. Musím teda uznat, že se mi zdroják opravdu zmenšil a taky zjednodušil. Teď už bych asi zpátky nešel :-)
Ale mám tu jeden takový problém. Mozilla vše vykresluje v pohodě, ale Internet Explorer si mezi hlavní DIV a oba postraní sloupečky vloří takovou malou mezeru asi 3px. To bych, ale nutně potřeboval odstranit, protože tam mám oddělovací obrázek a když jsou tam na každé straně 3px bílého místa tak to nevypadá pěkně. Ví někdo co s tím?
http://foxcentrum.mysteria.cz/revolution.php

A ještě okrajová záležitost, jestli náhodou nejde nějak předdefinovat že tag Y bude mít obrázek X. V praxi to znamená, že v levém sloupečku v menu mám u každé položky stejný obrázek a přemýšlel jsem jetsli by to nešlo napsat jenom jednou.

Díky moc za každou odpověď.
To nejspis nevyresis, tahle vada je v IE notoricky znama...
<HTML>=vrat se k tabulkam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))</HTML>
Je na to myslim jeden hack, psalo se o tom na interforu, myslim (http://www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=3px+ie+hack+site%3Ainterforum.interval.cz&btnG=Google+Search&lr=lang_cs), jde to vyresit ...
Jinak to menu:

#menu a {background: url('haha.gif') no-repeat;} takto jsi to myslel?
Pdívala jsem se na ten zdroják a musím konstatovat, že je opravdu výrazně hezčí než dřív :-) Má to pár much, ale ty časem vychytáš...

Co se týče toho bugu IE (a nic jiného než bug to není, ty to máš napsané dobře), příčinu jsem neodhalila :-(
Odhalila jsem akorát jedno jednoduché nouzové řešení, které není samospasitelné:

.levy {
position: relative;
width: 159px;
height: auto;
left: 0;
_left:3px;
float: left;
font-size: small;
font-weight: bold;
color: black;
text-align: center;
}

...aneb podtržítkový hack. Tyhle podtržítkové vlastnosti vnímá jenom IE/Win (5, 5.5 a 6), ostatní browsery je ignorují. Takže pro Mozillu i Operu je hodnota left pořád 0, a tudíž to v nich zůstane správně vykreslené.
Tohle řešení má dvě vady na kráse: nevaliduje (to ti nejspíš nevadí :-)) a v IE zůstane na okraji 3px bílá mezera.
To by šlo ošetřit buď tak, že bys tu 3px mezeru udělal dalšími podtržítky všude, nebo by se určitě daly vymyslet nějaké vycpávky, které by byly vespod (z-index) a měly by to správné maskovací pozadí.

Ale neber to jako nějaké úžasné řešení, je to jenom obcházení problému...
aha, s křížkem po funuse :-)
#lama: Přesně to jsem měl na mysli. Ale nakonec jsem od toho upustil. I tak díky.

Freya: Teď si mě tim z-indexem navedla na takovou myšlenku.
Ten horní div bude vždycky stejný (80px), stejně jako ten oddělovací obrázek (15px). Co kdybych tim pádem umístil div s odsazením top:80px, s height:15px a z-indexem -1. Jako pozadí bych dal ten oddělovací obrázek a tam kde si IE vynechá ty 3px, tam by je doplnil ten div -1.
Šlo by to?
Freya: A pokud by to šlo, bude lepší position: absolute nebo relative?
absolute ... hod to na konec zdrojaku at to vyhledavaci nevadi.
#lama: Super, funguje to! Díky moc
Záporný z-indexy nedávej, protoze Mozilla ti je nezobrazi...
Novis: Díky za radu, budu si to pamatovat, ale v tomhle případě je to jedno, protože jde o proužek, který nahradí oddělovací obrázek v 3px-ové mezeře, kterou dělá IE. V Mozille se nic zobrazovat nemusí, protože ta ho tam nedělá.
Tak jsem dnes konečně dokončil kompletně přestavbu, v hlavním kódu nezůstala jediná tabulka a co hlavně, po mnoha strastech jsem vyřešil všechny chyby a nedostatky o kterých jsem věděl. Konečně se mi stránka zdá OK a můžu si dát pauzu :-)
Díky všem za pomoc při objevování CSS (hlavně Freye za její vyčerpávající odpovědi ;-) a taky Nípalovi a Sojkovcovi za časté rady)
Pokud tam ještě něco uvidíte (http://foxcentrum.mysteria.cz) klidně napište.

Jedním z největších problémů, co jsem při přechodu na CSS zažil byla 3px chyba v IE a proto ještě jednou, kdyby někoho potkalo to samé tak stačí do stylu prostředního sloupce dát:

height: expression("0px");