Poraďte, jak zvýšit návštěvnost

Byl bych rád, kdyby jste mi zde napsali, jak zvýšit návšťěvnost stránek.
A také za webové adresy, kde se dá zadat reklama
Nejdřív si uvědom, kvůli čemu cheš, aby návštěvníci chodili. Nemá cenu se snažit nalákat návštěvníky na tuctový obsah, konkurence bývá příliš velká. Úplně nejdůležitější tedy je zajímavý a originální obsah. Grafické zpracování sice upoutá, ale kvůli tomu se ti na stránky nikdo vrace nebude.

Potom si vyber některá klíčová slova, která nejlépe charakterizují tvůj web. Ty popužij nejlépe i v <title> </title> stránky, titulek hlásající "to je můj web" žádné vyhledávače nepřitáhne.
Dále následují dobře vyplněné <meta> tagy a to keywords a description. Zkus se vyvarovat výrazů, které na stránce nemáš - můžeš za to být penalizován.
Dále také asi stojí za to použít meta tag robots

Kdyby s nimi potřeboval pomoct - zkus to zde http://www.submitexpress.com/metatags.html

A dále - registrovat, registrovat a registrovat
Klidně své stránky zaregistruj v co nejvíce katalozích (rozhodně nemá cenu se spokojit se se seznamem, centrem a atlasem). Hodně doporučuji přidat odkaz do open directory (http://www.dmoz.org), přidá ti to neuvěřitelné množství odkazů po světě. I do některých vyhledávačů (jyxo, yahoo, altavista, goolge) můžeš přidat tvou adresu k prohledávání, i když si tě většinou dřív nebo později (spíš později ;-) najdou samy.

Právě odkazy jsou to nejdůležitější. Nejen, že se přez ně počítá třeba google a jyxo rank, ale odkazy na s tebou spřátelených stránkách mouhou přitáhnout velké množství návštěvníků.
Také piš své adresy do fór :-) a knih návštěv, alespoň se o tobě bude vědět a třeba některý z náhodných návštěvníků u tebe zakotví natrvalo.

To je právě také důležité. Aby se k tobě návštěvníci vraceli je nutné pravidelně aktualizovat. Na web, který se více jak 3 měsíce nemění se ti nikdo vracet nebude - co by tam dělal?

Rozhodně nezkoušej žádné pop-up banry (jako to někteří experti nabízí na fóru :-) Třeba se ti o pár lidí návštěvnoast zvýší, ale tito lidé stejně hned tvé stránky opuští a ještě je na*eš.

Spoustu užitečných násterojů na propagaci webu (spíš odkazy na ně najdeš na http://webworld.wz.cz/lkvalid.htm

A hlavně - trpělivost!

Trvá to někdy i několik měsíců! než vyhledávače tvé stránky najdou a než se pomalu začneš prokousávat nahoru.

Toť snad vše a hodně zdaru!
a nebo si dej odkaz ne mé stránky www.so.wz.cz a polezou ti tam :))))
Nepolezou neb tvuj www.so.wz.cz nefunguje :O((((

Můžete se ale mrknout na stranky http://lukin.webx.cz - třeba si je oblibite - velmi rad povymenuju odkazy ...
Google nahodou neignoruje <meta> tagy? Mne sa zda ze hej a tym padom je IMHO zbytocne tie meta vyplnovat, lebo vacsina ludi hlada praave cez google... nesom si isty, takze mi to trosku ozrejmite pls :)
nebo se podivej jestli tady ten prispevek nebyl !
Zkus kouknout na http://www.lf1.cuni.cz/~kocna/kam-www.htm
chx: No nemáš tak úplně pravdu. Google sice nepřikládá <meta> tagům takovou váhu jako třeba metavyhledávače, dokonce je pravda že u něj hrají až vedlejší roli, ale rozhodně je nepřeskakuje a hledá i v nich. Takže, proč je tam nemít, když i to trochu pomůže.
yo, len som sa chcel uistit, dik
Zkus seo.nawebu.cz, zvýšit Pagerank zvýšením zpětných odkazů, otimalizuj stránky, měj hodnotný web :), máš možnost výměny zpětných odkazů, atd. Přečti si něco o SEO.
jak se zaregistrujes na centru atd.?
Portály mívají na nějakém nenápadném místě malý nápis "Přidej odkaz" nebo tak nějak podobně. Tudy můžeš zaregistrovat svůj link do jejich katalogu. Třeba na http://katalog.centrum.cz/ je tahle záležitost vlevo dole.
tak to dávám na centrum a chce to po mě napsat ňáký sekce. Napsal sem to přesně tak jak bych to hledal v katalogu Zábava a hobby->Hudba
->Rock->Nirvana do každýho řádku to následující a nechce mi to uznat
Nejlepší je vlízt někam na chat a dávat tam odkazy
>> Nejlepší je vlízt někam na chat a dávat tam odkazy

No pár lidí z toho sice přileze (zvědavost je mocná), ale třeba google takovýhle typy stránek (fórum, guestbook) pozná a link ti za to nepřičte.
Jak mám zaregistrovat WEB PROSIM PORADTE
mohl bys říci kam ? :) nebo chceš někde prostor pro stránky ?